Tapahtumarikas syksy

23.8.2013 10:31Uutiset » Tapahtumat

Malcolm Gladwell

Tänä syksynä järjestetään monia mielenkiintoisia tapahtumia sekä Suomessa että ulkomailla. Heti syyskuun alussa Helsingin Messukeskuksessa on Mainontapäivä ja samalla Graftec/Pactec/Plastec/Foodtec-messukokonaisuus. Chicagossa kerääntyy graafinen teollisuus Print 2013:n merkeissä. Ehkä syksyn mielenkiintoisin ja laaja-alaisin bisnestilaisuus järjestetään Jyväskylässä, kun Nordic Business Forum avaa jälleen ovensa. Kyseessä on vuosittain järjestettävä liike-elämän seminaari yrittäjille, liikkeenjohdoille ja yrittämisestä sekä ylipäätään itsensä ja liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille. Tapahtumaa järjestää joukko nuoria yrittäjiä ja se on noussut parissa vuodessa Pohjoismaiden suurimpien liike-elämän seminaarien joukkoon.

Tänä vuonna Nordic Business Forumin pääteemana on “Leadership” eli johtaminen ja sen kolme alateemaa: myynnin johtaminen, innovaatiojohtaminen ja itsensä johtaminen. Vuonna 2012 seminaarissa oli osallistujia 2300. Nyt paikkoja on kasvatettu 3300:aan, joista vuodenvaihteeseen mennessä oli myyty jo 3000. Puhujina tilaisuudessa ovat muun muassa ulkomaisista Jack Welch, Jimmy Wales ja Malcom Gladwell sekä kotimaisista Alf Rehn, Jari Sarasvuo ja Petri Parvinen. Print&Media on paikalla tapahtumassa ja sitä suosittelemme muillekin – jos lippuja on vielä jäljellä.

Kuvassa kanadalainen arvostettu journalisti ja kirjailija Malcolm Gladwell, joka saapuu syyskuussa Jyväskylään Nordic Business Forumiin.

Katso tästä tapahtumakalenteri.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone