Syksyllä kaikki ovat Fespassa?

13.4.2021 12:00Uutiset » Tapahtumat
Fespa-messut järjestettiin Euroopassa viimeksi 2019. Kuva: Fespa.

Usko koronaepidemian hiipumiseen alkaa vahvistua Euroopassa. Nyt näkyy merkkejä siitä, että syksyllä uskalletaan järjestää isojakin messutapahtumia, joita on siirretty viime vuodesta ja tästä keväästä eteenpäin. Positiivinen signaali on odotetun Fespa-tapahtuman rekisteröinnin alkaminen.

Fespa Global Print Expo 2021 järjestetään 12.-15.10.2021 RAI Amsterdam -messukeskuksessa. Tapahtuman teemana on ”Bringing Colour Back” ja tapahtumaan voi rekisteröityä nyt. Näyttelyn järjestäjät tekevät kattavasti turvatoimia koronan kurissa pitämiseksi tapahtumassa.

Nämä Fespa-messut ovat olleet Euroopan johtava visuaalisen viestinnän tapahtuma kattaen suurkuvatulostuksen, tekstiilitulostamisen ja opasteet. Rinnakkaistapahtumana on European Sign Expo. Uutta messuilla on Exhibitor Showroom, joka tarjoaa etukäteen tietoa näytteilleasettajien uutuuksista ja tuotteista.

Fespa on saanut messuille jo merkittäviä alan toimijoita. Näytteilleasettajien listasta löytyvät mm. Agfa, Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Brother, Caldera, Canon, Durst, Elitron, Fujifilm, Hexis, Esko, Mimaki, Onyx, Orafol, Summa, swissqprint, Trotec ja Zund.

Suomessakin Messukeskuksen ohjelmassa on syksyllä isoja messutapahtumia kuten Habitare, FinnBuild, Kirjamessut ja Teknologia.

Reino Lantto

Share: