Suurkuvan standardointi muuttaa alaa

12.8.2014 08:55Uutiset » Tapahtumat

Tuotannon standardointi ja vakiointi muuttavat suurkuva-alaa. Tulostamiseen saadaan vähitellen käyttöön jo kirjapainopuolella vuosia käytössä ollut Fogra-standardi. Uuden tuotantotavan myötä offset- ja suurkuvatuotteisiin saadaan todellinen keskinäinen väriharmonia. Standardia esitellään myös esimerkkitulosteiden avulla Seri-Decon ja Widecon Jusslan Demopäivillä.

Fogran avulla tulosteissa päästään myös neutraaliin harmaasävytoistoon valaistusolosuhteista riippumatta. Mainostajan kaikki promootiomateriaalit ja kauppapaikkaviestintä saadaan näyttämään täysin samanlaiselta (samanvärisiltä) tuotantotekniikasta, materiaalista tai ajankohdasta riippumatta niin sisätiloissa kuin ulkona. Demopäivillä tähän aiheeseen voi perehtyä havainnollistavien tuloste-esimerkkien avulla.

Seri-Deco ja Wideco toteuttavat jälleen Jusslan Demopäivät 10. – 11.9.2014 klo 9-17 Tuusulan Jusslan teollisuusalueella. Kaksi alan johtaviin kuuluvaa tukkuria esittelevät myyntinäyttelypäivillä graafisen alan uusimmat tuotantoratkaisut. Paikalla on myös teknisiä asiantuntijoita ja päämiehien edustajia.

Kuva: Seri-Deco.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: