Suurkuvan koko kirjo esillä Fespassa

14.5.2019 08:00Uutiset » Tapahtumat
Rolandin uusi TrueViS VG2 -tulostin on ollut beta-asiakastestissä mm. hollantilaisessa Gielen Reclame -yrityksessä. Yritys oli testiin tyytyväinen ja osti heti kaksi laitetta. Kuva: Roland DG.

Suurkuvatuotteiden ja opastealan koko kirjo on esillä Fespa Global Print Expo 2019 -messuilla Münchenissä. Valtavassa tapahtumassa on yli 700 näytteilleasettajaa. Tuhansia kävijöitä odotetaan tulevan messuille kuulemaan ja näkemään, mitä uutta suurkuva tarjoaa.

Fespa-messuilla on aina julkistettu runsaasti uusia innovaatioita, ja monet näytteilleasettajat ovat luvanneet niitä myös näille messuille. HP kertoi jo ensimmäisistä tekstiilitulostimistaan julkistamalla Stitch S -sarjan dye-sublimaatiotulostimia. SwissQprint esittelee messuilla ensimmäisen rullatulostimensa nimellä Karibu.

Maaliskuussa julkistettu Roland DG:n TrueViS VG2 -laitesarja sisältää uudistettuja integroidulla leikkurilla varustettuja ekoliuotintulostimia. Ne ovat näkyvästi esillä messuilla, jossa joka päivä valmistetaan tuotteita TrueVIS VG2 -workshopeissa.

Messuista kerrotaan ennakkoon myös painetussa Print&Media-lehden numerossa 3. Paikalla on lehdestä uutisia haistelemassa Jarkko Hakola.

Share: