Suomen parhaat teipparit haussa

2.3.2018 11:08Uutiset » Tapahtumat
Sign, Print & Pack -messuilla nähdään jännittäviä teippauskilpailuja. Kuva Fespa-messuilta.

Näytteilleasettajien ja kattavan seminaariohjelman lisäksi Sign, Print & Pack -messuilla nähdään 14.–15.3. jännittäviä teippauskilpailuja: Hexis The Battle ja Fespan autoteippauskilpailu. Molempiin kannattaa ilmoittautua jo ennakkoon. Fespan autoteippauskilpailun voittaja lähetetään kisaamaan suoraan kansainvälisten Fespa-messujen finaaliin Berliiniin toukokuussa. Messujärjestäjä AGI maksaa Suomen kisan voittajalle 800 euron stipendin Berliinin matkan lento- ja majoituskustannuksia varten. Myös Hexis The Battle -kilpailussa on luvassa palkintoja.

Fespan teippauskilpailussa on paikalla yksi tai kaksi teipattavaa autoa, riippuen osallistujamäärästä. Kilpailun päätuomarina toimii Samiteippi Oy:n Sami Lindström.
– Odotan innolla näkeväni osallistujien tapoja lähestyä annettuja tehtäviä. Suomessa teippaamisen taso on hyvä, mutta monessa firmassa tehdään liian montaa asiaa, eikä keskitytä johonkin tiettyyn osaamiseen. Tilanne tietenkin on sellainen, että Suomen kokoisessa maassa täytyykin vähän osata ja tehdä kaikkea, Lindström sanoo.

Fespa-kilpailun aikataulut tarkentuvat vielä, mutta kilpailuuun voi jo ilmoittautua lähettämällä osallistujan tiedot sähköpostilla osoitteeseen info@fespa.fi.

Toiseen kilpailuun (Hexis The Battle) ilmoittautuminen on myös käynnissä tästä linkistä. Myös paikan päällä voi ilmoittautua. Hexis tuo osastolle nyrkkeilykehän, jossa on neljä The Battle-telinettä ja kilpailija kullakin telineellä. Voittajat ratkotaan iltapäivän finaalissa molempina päivinä. Molempien päivien voittajille on kunnian ja maineen lisäksi jaossa erinomaiset palkinnot. Kilpailun säännöt ja palkinnot kerrotaan tässä linkissä.

Ranskalainen materiaalivalmistaja Hexis on järjestänyt pitkään The Battle -teippauskilpailua. Kilpailu on nähty muun muassa eri Euroopan maissa järjestetyillä Fespa-messuilla sekä Ruotsin ja Tanskan Sign, Print & Pack -messuilla. Nyt The Battle kamppaillaan ensimmäistä kertaa Suomessa Signcomin ja Hexiksen yhteisosastolla. Signcom on Hexis-materiaalien jälleenmyyjä.

Share: