Sujuva työnkulku ja värit hallinnassa KTA Worldissä

3.9.2019 08:58Uutiset » Tapahtumat
KTA esittelee Demopäiville ESKOn ohjelmistoja, joilla tehostetaan työnkulkua ja värinhallintaa. Kuva: ESKO.

KTA-Yhtiöiden teemana Demopäivillä on erityisesti sujuva ja helppo sekä värihallittu työnkulku eri työvaiheissa. KTA-Yhtiöt tarjoaa alan taitajille uusia teknologioita, ohjelmistoja, materiaaleja ja tarvikkeita Tuusulan KTA World-näyttelytilassaan.

KTA palvelee graafisen alan yrityksiä offsetista suurkuvaan ja ohjelmistoista jälkikäsittelyihin sekä värinhallintaan. Demopäivien anti onkin hyvin laaja-alainen painotuotteista pakkauksiin asti.
Offsetpainoille KTA esittelee Komorin painoteknologiat, Fujifilmin prosessivapaat levyt, Huber-painovärit, XMF-työnkulun, tarvikkeet ja pesuaineet.

Suurkuvapuolelle yhtiö esittelee Fujifilm UV Led hybrid -tulostimen, Kongsberg-tasoleikkurin sekä Epson-teknologiat sisä- ja ulkokäyttöön.

Työvirtojen hallintaan KTA tarjoaa ESKO- tuoteperheestä WebCenteriä (projektin hallintaan), Automation Engineä työnkulun tehostamiseen sekä Icut-ohjelmistoa tehostamaan tasoleikkurin tuottavuutta. Lisäksi esillä ovat Caldera RIP- ja Color Gate RIP -ohjelmistot suurkuvatuotannon työnkulkuun.

Rakennesuunnittelun avuksi on tarjolla ArtiosCad sekä ESKOn laaja mallikirjasto. Lisäksi X-RITE esittelee sublimaatiotulostuksen värinhallinnan tueksi uuden spektrofotometrin, joka on suunniteltu sublimaatiokankaiden mittaamiseen. Esillä on myös erikoismateriaaleja sisustussuunnittelijoille sekä laite- ja materiaalitarjouksia.

Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma 10.–12. syyskuuta 2019. Ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä Demopäivät-tapahtuma järjestetään nyt jo seitsemännen kerran.

Share: