Starckelle kultaa

3.5.2010 00:00Uutiset » Tapahtumat

Starcke on voittanut kansainvälisen The Foil & Specialty Effects -yhdistyksen (FSEA) järjestämissä 2009 Gold Leaf Award -kilpailuissa kultaa kategoriassa Self Promotion.

Pronssipalkinnon Starcke pokkasi kategoriassa Corporate Brochure. Kilpailu järjestettiin nyt 16:nnen kerran. ”FSEA:n järjestämä kilpailu on erikoisjälkikäsittely- ja pakkausalan välttämätön suunnannäyttäjä. Siellä pärjääminen on meille todellinen ylpeydenaihe,” sanoo Starcke Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari-Veli Starcke.

Kultaa tuli jo Suomessakin erinomaisen vastaanoton saaneelle Look Bookille. Menestynyt Look Book on Starcken tiimiläisten ideoima opas graafisen jälkikäsittelyn mahdollisuuksiin havainnollisella ja kunnianhimoisella tavalla. Look Bookin ulkoasusta vastaa Creative Director Pekka Nokelainen.

Pronssia ansaitsi Starcken Kaakelikeskukselle toteuttama ja ammattilaisille suunnattu Projektikuvasto. Kuvaston projektijohdosta vastasi Tuomas Suominen ja ulkoasusta Sanna Haaparanta.

Starcke Oy toimii Kokemäellä ja on keskittynyt turvaratkaisuihin ja erikoisjälkikäsittelyihin. Viime vuonna se oli Kauppalehden laatiman raportin mukaan Suomen menestynein yritys.

Kuvassa palkintoja esittelevät Kaisu Santala ja Pirkko Ranne Starckelta.

Share: