Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Sisustusmateriaalit ja koneuutuudet valokeilassa Signcomilla

9.11.2021 08:00Uutiset » Tapahtumat
Mimakin uusi tasotulostin JFX600-2513 on suunniteltu korkean nopeuden ja tuottavuuden laitteeksi monipuoliseen tuotantoon. Kuva: Mimaki.

Suurkuva-alan maahantuoja Signcom Oy on muuttanut uudistettuihin tiloihin, joissa valokeilaan nousevat mm. erilaiset uudet sisustusmateriaalit ja tuotantoratkaisut. Niihin voi tutustua Demopäivillä 10.-11.11.2021 Herttoniemessä.

Kattavasta erikoismateriaalien valikoimasta löytyvät niin erikoisliimaiset kuin liimattomatkin materiaalit ja paljon muuta. Esillä ovat Hexiksen, Orafolin, GF:n, Stahlsin ja monien muiden materiaalit ja monipuoliset display-ratkaisut, joiden avulla voi toteuttaa katseen vangitsevat grafiikat ja vivahteikkaan värimaailman lukemattomiin eri kohteisiin.

Erikoismateriaalien hyödyt demopäiväkävijä pääsee kokemaan omin käsin, sillä erilaisia materiaalimalleja on varattu tilaisuuteen reilusti.

Demotiloissa on esillä laaja laitevalikoima, mm. Mimakin uutuuslaitteita. Valikoima kattaa rulla-, taso ja esinetulostimet eri formaateissa ja eri väritekniikoilla toteutettuna. Lisäksi esillä ovat muun muassa BubbleFree-tasolaminaattori ja Stahlsin lämpöprässi sekä uudistunut Brother GTX -paitatulostin, jolla voi nyt tulostaa tummalle polyesterille ja nahalle. Nähtävillä on suurkuvatulostamisen laitekanta laidasta laitaan.

Signcom on julkaissut myös uuden painetun katalogisarjan materiaaleistaan. Kuva: Signcom.
Array
Share: