Sinustako teippausmestari?

28.2.2020 12:47Uutiset » Tapahtumat
Hexis tuo osastolle nyrkkeilykehän, jossa on neljä The Battle-telinettä ja teippauskilpailija kullakin telineellä. Kuva vuoden 2018 Sign, Print & Pack -messuilta.

Sign, Print & Pack -messuilla tapahtuu paljon. Seminaariohjelman lisäksi hallissa selvitetään kuka osaa teipata parhaiten. Messuilla on jopa kaksi teippauskilpailua: Hexis The Battle sekä Fespa World Wrap Masters Suomen osakilpailu.

Hexis The Battle
Laadukkaiden teippimateriaalien valmistajana tunnettu ranskalainen Hexis on järjestänyt pitkään The Battle -autoteippauskilpailua. Kilpailu on nähty muun muassa eri Euroopan maissa järjestetyillä Fespa-messuilla sekä Ruotsin, Tanskan ja Norjan Sign, Print & Pack -messuilla. Nyt The Battle kamppaillaan myös Helsingissä Hexiksen osastolla.

Hexis tuo osastolle nyrkkeilykehän, jossa on neljä The Battle-telinettä ja kilpailija kullakin telineellä. Voittajat ratkotaan iltapäivän finaalissa molempina päivinä. Molempien päivien voittajille on kunnian ja maineen lisäksi jaossa erinomaiset palkinnot. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta on suotavaa osoitteessa live.fi.agi.se/the-battle.

Fespa World Wrap Master Finland

Samalla alueella The Battle-kilpailun kanssa järjestetään myös Fespa-autoteippauskilpailu World Wrap Master ja sen Suomen osakilpailu. Tätä voidaan pitää teippaamisen SM-kilpailuna. Kilpailun voittaja pääsee kisailemaan suoraan finaaleihin Madridin Fespa-messuille maaliskuun lopulla. Messujärjestäjä maksaa voittajalle stipendin matkakustannuksia varten. Kilpailua tukee Hexis, Sign, Print & Pack -messut sekä Fespa Finland. Fespa-kilpailuun voit ilmoittautua etukäteen lähettämällä sähköpostia messujen projektipäällikkö Jessika Olofssonille. Jessikalta saat myös lisätietoja. Voit ilmoittautua kisaan myös paikan päällä. Täällä lisätietoja kilpailusta: https://live.fi.agi.se/the-battle-world-wrap-masters/

Edellisillä messuilla Fespa-teippauskilpailun voitti Teippipeikko Oy:n Sami Rahijärvi (kesk.). Hän edusti Suomea Saksan Fespa-messujen World Wrap Masters -kilpailun finaalissa 2018. Kuvassa myös toiseksi tullut Mikko Horko (vas.), joka voitti Hexis The Battle -teippauskilpailun. Oikealla teippauskilpailua vetänyt Ole Solskin.

Muuta mukavaa

Danish Connectionin osastolla 4020 nähdään painotuotenäyttely, jossa kävijät pääsevät ihastelemaan erilaisia paperi- ja painotuotteita. Antalis järjestää myös erilaisia workshoppeja, joissa pääsee tutustumaan esimerkiksi sisustuskalvoilla tehtävään kalusteteippaukseen. Myös monilla muilla näytteilleasettajilla on erilaisia kilpailuja. Esimerkiksi Docus järjestää arvonnan Tokion matkasta ja Print&Median osastolla järjestetään kansiäänestys, johon liittyen arvotaan voittajalle kuumailmapallolento.

Sign, Print & Pack 2020 Helsingin Messukeskuksessa 11.–12.3.2020. sipp.fi.

Share: