Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Sign, Print & Promotion -messut siirtyvät toukokuulle

18.1.2022 10:35Uutiset » Tapahtumat
Sign, Print & Promotion järjestetään 18.–19. toukokuuta. Samanaikaisesti järjestetään myös Gastro Helsinki, Pactec, Foodtec ja PlastExpo Nordic.

Sign, Print & Promotion -messut sekä samaan aikaan järjestettävät Gastro Helsinki -messut ja PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messukokonaisuus on päätetty siirtää kahdella kuukaudella eteenpäin. Tapahtumat järjestetään 18.–19.5.2022, ja kolmipäiväinen Gastro Helsinki 18.–20.5.2022. Alkuperäisesti edellä mainitut tapahtumat oli tarkoitus järjestää 16.-17.3.2022. Tapahtumat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Nykyisten rajoitusten sekä haastavan koronatilanteen vuoksi ammattitapahtumien järjestäminen maaliskuussa on vaikeaa. Sen vuoksi Messukeskus on yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa päättänyt siirtää tapahtumakokonaisuuden toukokuulle.

– Olemme iloisia, että tapahtumakokonaisuudelle löytyi sopiva ajankohta toukokuulta. Pidämme tärkeänä, että aiemmin hyväksi koettu tapahtumakokonaisuus säilyy samanlaisena, kertoo liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumiin osallistuville. Sign, Print & Promotion -messujen järjestäjä Print&Media Publishing Oy ja  Messukeskus haluavat toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen.

– Tapahtumat ovat erittäin tärkeitä alan ammattilaisille. Pitkän tauon jälkeen haluamme järjestää kohtaamispaikan, jossa voi tutustua alan kehitykseen, uusiin tuotteisiin ja tietoon. Uskomme, että toukokuussa ammattilaiset voivat osallistua tapahtumiin, ja se mahdollistaa onnistuneet ammattitapahtumat, kertoo Marcus Bergström.

Maaliskuun tapahtumiin tehdyt rekisteröitymiset pysyvät voimassa toukokuun tapahtumaan. Samalla rekisteröitymisellä pääsee osallistumaan kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin.

Array
Share: