Sign, Print & Pack ylitti odotukset

16.3.2018 13:26Uutiset » Tapahtumat
Sign, Print & Pack -messut keräsivät kahtena messupäivänä 1648 uniikkia kävijää (lukemassa ei ole näytteilleasettajia). Edelliset Tanskan vastaavat messut keräsivät 1617 kävijää ja Norjassa lukema oli 1230. Suomen tapahtuma nousi kertaheitolla Pohjoismaiden toiseksi suurimmaksi Sign, Print & Pack -messutapahtumaksi Ruotsin jälkeen.

15.3. päättyneet Sign, Print & Pack -messut Helsingin Messukeskuksessa houkuttelivat paikan päälle 1648 uniikkia kävijää kahden messupäivän aikana. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetty Sign, Print & Pack kohosi näin kerralla Pohjoismaiden toiseksi suurimmaksi graafisen alan tapahtumaksi. Sign, Print & Pack -messukonsepti on käytössä kaikissa Pohjoismaissa, ja suurin tapahtuma on Tukholmassa. Suomen tapahtuma kiilasi kävijämäärällään toiseksi Tanskan ja Norjan messujen eteen.

– En uskonut, että kävijöitä tulisi ensimmäisellä kerralla näin paljon. Muissa Pohjoismaissa Sign, Print & Pack -messuja on järjestetty jo useita ja luulin, että ensimmäinen kerta olisi Suomessa vielä hieman pienempi. Mutta sekä näytteilleasettajat että kävijät Suomessa uskoivat konseptiimme heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Onkin aika uskomatonta, että Suomesta tuli kertaheitolla meidän toiseksi suurin tapahtumamme, iloitsee messujen pääjärjestäjä, AGI Publishing Housen toimitusjohtaja Peter Ollén.

– Olen myös erittäin tyytyväinen näytteilleasettajilta saatuun palautteeseen. He olivat todella tyytyväisiä ja kertoivat, että kävijöiden laatu ja tunnelma oli hyvä. Tästä on todella hyvä jatkaa kohti seuraavia Sign, Print & Pack -messuja, Ollén jatkaa.

Seuraava Sign, Print & Pack Finland järjestetään Helsingin Messukeskuksessa maaliskuussa 2020.

Alla tunnelmakuvia messuilta:

Share: