Sign, Print & Pack -messut Helsingissä keväällä

8.9.2017 11:15Uutiset » Tapahtumat

Kotimaiseen graafisen viestinnän messutarjontaan saadaan maaliskuussa kaivattua piristystä, kun muissa Pohjoismaissa vakiintunut Sign, Print & Pack -messukonsepti tuodaan Suomeen. Sign, Print & Pack Finland järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.–15.3.2018.

– Sign & Print -messukonsepti on pyörinyt menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Tänä vuonna messut laajenivat painoteollisuuden ja suurkuvatuotannon lisäksi käsittämään pakkausalan tuotteet ja otimme nimeen mukaan Pack-sanan. Ja nyt tuomme tämän toimivan messukokonseptin myös Suomeen, vahvistaa ruotsalaisen AGI Publishing Housen toimitusjohtaja Peter Ollen. Messujen järjestäjä AGI tekee messujen osastomyynnin osalta tiivistä yhteistyötä Print&Media Publishing Oy:n kanssa.

Sign, Print & Pack -messujen kohderyhmänä on painotuotteiden, suurkuvatuotteiden, teippausten, myymälä- ja ulkomainonnan sekä pakkaustuotteiden parissa työskentelevät tuotantotalot, suunnittelijat ja ostajat. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa, jossa käydään samaan aikaan hyvin tapahtumaa tukeva Easyfairs Ecommerce + Shop Tech (entiset Myymälä-messut).

Osastomyynnissä hyvä vauhti

Uusi messukonsepti on otettu positiivisesti vastaan ja osastopaikkoja on varattu jo lähes 1000 neliömetrin edestä. Mukana näytteilleasettajina ovat muun muassa Ricoh, Xerox, Konica Minolta, Visutech, Signcom, KTA, OKI ja Antalis. Myös kaikki kolme merkittävää viimeistelylaitteiden myyjää: Neopost, Horizon ja Grafitrio ovat mukana. Materiaalivalmistaja Hexis tuo messuille myös Hexis Battle -teippauskisan, jollaista ei ole Suomessa aiemmin nähty. HP:n pohjoismainen jälleenmyyjä Visutech tuo puolestaan mukanaan Digital Academy -osastokonseptinsa, johon kuuluu tyylikäs seminaariteatteri ajankohtaisilla puhujilla. Tällä lavalla nähdään muun muassa alan tilannetta luotaavia business-aiheisia puheenvuoroja. Messualueella on myös inspiroiva creative-lava, jossa kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja muun muassa sertifioidun Adobe-koulutusyrityksen Corellia Oy:n toimesta. Seminaarilavojen ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.
Tapahtuman kotisivuilta sipp.fi voit lukea lisää tapahtumasta ja näet myös messujen pohjakartan.

Lue lisää: sipp.fi.

Huom! Uutista editoitu 2.10.2018 messupaikan vaihduttua Metro Areenasta Messukeskukseen.

Share: