Sign, Print & Pack -messut Espoossa keväällä

8.9.2017 11:15Uutiset » Tapahtumat

Kotimaiseen graafisen viestinnän messutarjontaan saadaan maaliskuussa kaivattua piristystä, kun muissa Pohjoismaissa vakiintunut Sign, Print & Pack -messukonsepti tuodaan Suomeen. Sign, Print & Pack Finland järjestetään Espoon Metro Areenalla 14.–15.3.2018.

– Sign & Print -messukonsepti on pyörinyt menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Tänä vuonna messut laajenivat painoteollisuuden ja suurkuvatuotannon lisäksi käsittämään pakkausalan tuotteet ja otimme nimeen mukaan Pack-sanan. Ja nyt tuomme tämän toimivan messukokonseptin myös Suomeen, vahvistaa ruotsalaisen AGI Publishing Housen toimitusjohtaja Peter Ollen. Messujen järjestäjä AGI tekee messujen osastomyynnin osalta tiivistä yhteistyötä Print&Media Publishing Oy:n kanssa.

Sign, Print & Pack -messujen kohderyhmänä on painotuotteiden, suurkuvatuotteiden, teippausten, myymälä- ja ulkomainonnan sekä pakkaustuotteiden parissa työskentelevät tuotantotalot, suunnittelijat ja ostajat. Messut järjestetään Metro Areenalla, Espoon Tapiolan Urheilupuiston monitoimihallissa. Alueella on isot parkkialueet ja paikan päälle pääsee myös pian valmistuvalla metrolla.

70 prosenttia osastoista varattu

Uusi messukonsepti on otettu positiivisesti vastaan ja osastopaikoista on varattu jo noin 70 prosenttia. Mukana näytteilleasettajina ovat muun muassa Ricoh, Xerox, Konica Minolta, Visutech, Signcom, KTA, OKI ja Antalis. Myös kaikki kolme merkittävää viimeistelylaitteiden myyjää: Neopost, Horizon ja Grafitrio ovat mukana. Materiaalivalmistaja Hexis tuo messuille myös Hexis Battle -teippauskisan, jollaista ei ole Suomessa aiemmin nähty. Tapahtuman kotisivuilla sipp.fi on nähtävissä ajantasainen pohjakartta, josta on nähtävissä kaikki näytteilleasettajat.

Messujen ohjelmapuolella on kaksi seminaarilavaa: inspiroiva creative-lava ja myyntihenkisempi business-lava. Creative-lavalla nähdään kiinnostavia puheenvuoroja muun muassa sertifioidun Adobe-koulutusfirman Corellia Oy:n toimesta. Seminaarilavojen ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Lue lisää: sipp.fi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone