Sesomalla raskaan sarjan tulostamista

23.8.2019 08:51Uutiset » Tapahtumat
Sesoma esittelee Demopäivillä EFIn raskaan sarjan superlaajan formaatin UV-hybriditulostimen EFI VUTEk h3: n workshopeissa tositoimessa. Kuva: EFI.

Sesoma esittelee Demopäivillä EFIn raskaan sarjan superlaajan formaatin UV-hybriditulostimen EFI VUTEk h3: n workshopeissa. Tehotulostaja on tositoimessa ja mukana demoissa on myös uusi leikkurimalli Summa F1612 ja Conveyor Extension.

Sesomalla mennään vahvasti lopputuote edellä, laiteuutuuksia unohtamatta. Esillä on ideoita ja käyttökohteita pieniin kuin suuriin toteutuksiin – sisustukseen, mainontaan, merkintään ja huomion keräämiseen.

Uudistetussa demotilassa esitellään mm. Mutohin suurkuvatulostuksen laitteita, tulostusmateriaaleja eri käyttötarkoituksissa sekä telineratkaisuja. Sesoma kutsuu tutustumaan ja keskustelemaan omaan tuotantoon sopivista ratkaisuista.

Sesomalla pääsee myös testaamaan ajoneuvojen yliteippausta ikkuna- ja autokalvospesialistienopastuksella.

Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma 10.–12. syyskuuta 2019. Ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä Demopäivät-tapahtuma järjestetään nyt jo seitsemännen kerran.

Share: