Sesoma esittelee Canonin UV-teknologiaa

9.3.2020 17:23Uutiset » Tapahtumat
Colorado 1650 suurkuvatulostin toimii uniikilla tekniikalla. Kuva: Canon.

Sesoma tuo vahvasti esille Canonin UV-teknologiaa keskiviikkona alkavilla Sign, Print & Pack -messuilla Helsingissä. Sesoma on nyt Suomessakin Canonin UVgel-tekniikkaan perustuvan Colorado-suurkuvatulostinmalliston jälleenmyyjä.

Sesoman ja Canonin asiantuntijat ovat tavattavissa Sign, Print & Pack -messuilla Helsingissä. Osastolla on esillä muun muassa Canonin Colorado 1650 -tulostin.

– Keskitymme messuilla Canonin UV-teknologiaan, mutta esillä on myös Expolincin Frame-kangasseinä sekä Light Frame -rakenne led-valoilla, kertoo Sami Lempinen Sesomalta.

– Odotuksemme on, että Canon-tulostin herättää kiinnostusta – messut on kick off meidän Canon-yhteistyölle, kertoo Sami yrityksen messuodotuksista.

Lempisen mukaan investointikysyntä isompiin laitteisiin on vaimeampaa kuin vuosi sitten.

– Sesoman valikoimassa Canonin tulostimelle ei ole löydy suoraan kilpailijaa. Canonin UV-tulostin ei myöskään ole investointina sieltä suurimmasta päästä. Uskomme, että tämän kokoluokan laitteelle on kysyntää.

Graafisen viestinnän Sign, Print & Pack -ammattimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. 11.–12.3.2020. Lisätietoja www.sipp.fi

Share: