Seri-Deco ja Wideco saavat seuraa

13.4.2015 13:41Uutiset » Tapahtumat

Seri-Decon ja Widecon myyntinäyttely-yhteistyöstä alkanut Jusslan Demopäivät järjestetään jo kolmannen kerran 9.-10.9.2015. Tänä vuonna yhteismarkkinoitaviin näyttelypäiviin osallistuvat myös KTA-Yhtiöt, Cortex ja Sesoma.

Jusslan Demopäivät laajentuvat Tuusulan Jusslan teollisuusalueelta tänä vuonna myös Sesoman tiloihin Vantaalle sekä KTA:n että Cortexin yhteisiin tiloihin Espooseen. KTA on näytillä suurkuvalaittein ja -materiaalein ja Cortex puolestaan pakkausmateriaalein ja merkintälaittein.

Tilaisuuksia markkinoidaan yhteistyössä, mutta jokainen tukkuri järjestää itsenäisesti myyntinäyttelytapahtumansa omissa tiloissaan.

– Kuten olemme jo kahden viime vuoden aikana todenneet, saimme Widecon kanssa yhteistyössä markkinoitavien tapahtumien avulla hyvin liikkeelle investointihankkeita pohtivia graafisen alan yrittäjiä, kertoo Seri-Decon markkinointipäällikkö Miia Mustonen.

– Tänä vuonna myös Sesoma ja KTA/Cortex järjestävät samanaikaisesti omat myyntinäyttelynsä, joten odotukset kaikkien tapahtumien kävijämäärien kasvusta on siis ilmassa, jatkaa Mustonen.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: