Sappi vahvasti mukana PulPaper-messuilla

22.5.2014 07:39Uutiset » Tapahtumat

Paperiteollisuusyhtiö Sappi on vahvasti mukana vuoden suurimmassa kansainvälisessä sellu- ja paperiteollisuuden tapahtumassa PulPaperissa. Alan toimijat kerääntyvät Helsingin Messukeskukseen 3.-5.6. esittelemään uusimpia teknologiainnovaatioitaan ja osaamistaan. Edellisen kerran messut pidettiin Helsingissä vuonna 2010 ja ne keräsivät yli 12 000 vierailijaa 63 eri maasta.

Sappi on mukana näytteilleasettajana ja esiintyjänä yhdessä Metsä Groupin, UPM:n ja Stora Enson kanssa erityisellä paperin valmistajille varatulla Paper Square -esiintymislavalla. Sappi tuo paikalle esiintyjiä kaikkina kolmena messupäivänä. Sappi Fine Paperi Europen toimitusjohtaja Berry Wiersum on mukana messutapahtuman avajaisissa ja esiintyy Paper Squarella tiistaina ja keskiviikkona. Esiintymässä ovat myös myyntijohtaja Antti Makkonen, markkinointipäällikkö Ivo Maassen, ympäristöjohtaja Jens Kriete sekä Kirkniemen tehtaanjohtaja Martti Savelainen.

Messujen yhteydessä järjestetään myös maksulliset seminaarit BioFuture for Mankind sekä 29th International Mechanical Pulping Conference (IMPC). Lisäksi vietetään Paperi-insinööriyhdistyksen 100-vuotisjuhlaa.

Lisätietoa tapahtuman nettisivuilta www.pulpaperevent.com

Kuva: PulPaper-messut 2010.

Share: