Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Roland lupaa tuoteuutuuksia Fespa-messuille

28.9.2021 08:49Uutiset » Tapahtumat
Heinäkuussa lanseerattu CAMM-1 GR2-640 vinyylileikkuri on esillä Fespa-messuilla. Kuva: Roland.

Roland DG lupaa esitellä Fespa-messuilla uuden pöytäkokoisen suurkuvatulostimen, jolla voi myös leikata tulosteet. Esillä on myös yrityksen useita muita tulostavia ja leikkaavia tulostimia sekä ohjelmistoja.

Uudesta tulostimesta kertoi Printweek-lehdelle Roland DG:n EMEA-alueen markkinointijohtaja Stephen Davies. Hän ei vielä antanut tarkkoja tietoja laitteesta, mutta se on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka aloittavat tai laajentavat toimintaansa ja haluavat tuottaa ammattimaisesti esimerkiksi t-paitoja, postereita, tarroja ja siirtokuvatuotteita.

Roland tule esittelemään messuilla useita viimeksi lanseerattuja tuotteitaan. Niihin kuuluvat VersaUV LEC2-330/640 leikkaavat tulostimet, VersaUV LEF2-300 tulostin, CAMM-1 GR2-640 vinyylileikkuri, TrueVIS VG2-640 leikkaava tulostin ja VF2-640 suurkuvatulostin.

Heinäkuussa lanseeratut CAMM-1 GR2-640/540 vinyylileikkurit ovat tiedotteen mukaan hyvin monipuolisia ja nopeita laitteita. Niillä voi leikata laajaa materiaalivalikoimaa ja tuottaa esimerkiksi opasteita, autojen ikkunakalvoja, yliteippauskalvoja ja urheilutarvikkeita.

Roland DG:n laitteita myyvät Suomessa Seri-Deco ja Rimtek.

Array
Share: