Ricohin rullakone vetonaulana drupassa

21.3.2016 08:42Uutiset » Tapahtumat
Ricoh Pro VC6000 -painokone.
Ricoh Pro VC60000 -painokone.

 

Ricohin vetonauloja drupa-messuilla tulee olemaan järeä rullapainokone Pro VC60000, jonka ensimmäinen ostaja oli Hansaprint. Näitä koneita on viimeisen puolen vuoden aikana toimitettu Suomen lisäksi useaan Euroopan maahan.

Drupassa ovat esillä täysin konfiguroitu Ricoh Pro VC60000, jolla voidaan painaa rullalta rullalle ja rullalta arkeille, sekä yksimoottorinen Pro VC60000. Näiden lisäksi messuosastolla ovat esillä mm. arkkisyöttöiset värituotantotulostimet, kuten erityisesti Ricoh Pro C9110 ja Ricoh Pro C7100x, jossa on viides väriyksikkö.

Nelivärinen VC60000 esiteltiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2014. Nyt tätä digitaalista painokonetta on toimitettu Ranskaan, Saksaan, Hollantiin ja Ruotsiin. Britanniaan on tehty ensimmäinen kauppa. Kone on nelivärinen laite, jonka painoradan leveys on 520 mm. Painettava materiaali voi olla 40–250 grammaa. Sekä päällystetyt että päällystämättömät paperilaadut sopivat koneelle.

Ricoh on julkistanut koneeseen useita uusia ominaisuuksia, jotka nostavat tuotantonopeutta ja säästävät kustannuksia.

Ricohin “Open New Worlds” -teeman mukainen messuosasto esittelee tiedotteen mukaan uusia mahdollisuuksia painopalveluiden tarjoajille, jotka etsivät uudenlaisia tapoja työvirtojen saumattomaan hallintaan, tuottavuuden maksimoimiseen, kannattavuuden kasvattamiseen ja uusille markkinoille pääsyyn.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: