Ricohin Ipex debyytti

20.5.2010 12:40Uutiset » Tapahtumat

Vaikka Ricoh on maailmanlaajuisesti iso pelaaja tulostuksen saralla, osallistuu yritys nyt ensimmäistä kertaa Ipexiin. Debyytti on seurausta yrityksen vahvoista viime vuosien panostuksista tuotantotulostuksen ratkaisuihin. Ensikertalaisen osastokoko on yksi messujen suurimmista, melkein 1500 neliömetriä.

Valokeilassa on uusin tuotantotulostusteknologia jälkikäsittelyratkaisuineen sekä työnkulun hallintaratkaisut niin kaupalliseen kuin suurten yritysten sisäiseen tulostukseen. Upouusia tulostimia Ricohin Pro -sarjaan ovat Pro C720 ja Pro C720S. Myös 90 sivua minuutissa tulostavat Pro C900-sarjan laitteet ovat tietysti nähtävänä. Laitteisiin on nyt lisätty integroituja jälkikäsittelyratkaisuja, esimerkiksi liimanidonta, Plockmaticin vihkotaitto ja GBC:n rei’itys kierresidontaa varten.

Osastolla on esillä myös Infoprint Solutionsin teollisemmat tulostusratkaisut sekä myös muutama Kodak Nexpress -sarjan tulostin, sillä Kodak ja Ricoh tekevät Euroopassa jälleenmyyntiyhteistyötä. Infoprint Solutions puolestaan siirtyy kokonaan Ricohin omistukseen heinäkuusta alkaen.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: