Ricohin debyytti Drupassa sujui hyvin

19.6.2008 09:24Uutiset » Tapahtumat

Ricoh esitteli uuden sukupolven digitaalista tuotantotulostusta tämän vuoden Drupa-messuilla. Euroopassa oli ensimmäistä kertaa esittelyssä muun muassa Pro™C900- ja C900s -laitteet, jotka ovat uusia digitaalisia neliväripainokoneita. Messuilla juhlittiin myös ensimmäistä yhteistyövuotta Ricohin ja IBM:n Printing Systems Division, InfoPrint Solutions Companyn välillä.

– Ricoh oli mukana ensimmäistä kertaa Drupa-messuilla, ja ne tarjosivat otollisen tilaisuuden tuoda esille tuotantotulostustekniikkaamme. Olemme vakuuttuneita, että Ricohin tehokkaat ja tuottavat ratkaisut edustavat tuotantotulostuksen uutta sukupolvea, Ricoh Euroopan viestintäjohtaja Peter Van der Kaag sanoo.

Kaksi avainaluetta

Ricohin osasto oli jaettu kahteen avainalueeseen: tuotantotulostus ja painotoimialan tulostusratkaisut. Tuotantotulostusratkaisuista kiinnostuneille messukävijöille Ricoh esitteli muun muassa laajan valikoiman yhtenäisiä työnkulun hallinnointityökaluja, kuten natiivi IPDS-tulostus ja muuttuvan tiedon tulostus. Messuvieraille tarjottiin mahdollisuus tutustua myös Ricohin työnkulkuratkaisuihin, joita edustavat mm. personoitu tulostus ja transaktiotulostus. Ricoh esitteli lisäksi uusimmat graafisen alan teholaitteet: Pro™C900s ja EFI Fiery® RIP.

Ricohin tuotantotulostuslaitteet tukevat digitaalisia painotyön tilaus- ja kauppapaikkaratkaisuja. Laite-esittelyissä käytettiin Infotec PrintTicket suitea ja edistyksellistä EFI Digital StoreFront® -ohjelmistoa. PrintTicket-käyttäjät voivat lähettää tulostustyönsä etänä mistä tahansa internetin tai intranetin kautta. Asiakasohjelmistoa ei tarvita, koska kaikki toiminnot voidaan ottaa käyttöön selaimen kautta. Digital StoreFront® -ratkaisun avulla käyttäjät voivat lähettää ja vedostaa asiakirjat suoraan päätteeltä. Täydellinen ratkaisu saavutetaan, kun Digital StoreFront® sulautetaan saumattomasti jo olemassa olevaan tuotannon
työnkulun hallintaohjelmistoon.

Tuotantotulostuksen työnkulku

Aficio™MPC6000, Pro™906EX ja Pro™C900 -laitteiden esityksissä esiteltiin
JDF-yhteensopivat MicroPress ja EFI Fiery® Central. MicroPress on tehokas, rasteripohjainen tuotantotulostuksen työnkulkuratkaisu. Se sopii vaativiin, print-on-demand -ympäristöihin ja mahdollistaa monipuolisten ja lyhytkestoisten sarjojen tulostuksen. Fiery Central on tehokas modulaarinen, PDF-pohjainen tehotulostuksen työnkulkuratkaisu, joka on suunniteltu nopeuttamaan työnkäsittelyaikaa ja tehostamaan tulostustöitä.

Ricoh esitteli myös Infotecin ainutlaatuisen työnhallintaohjelmiston. Infostream on tärkeä hallinnointityökalu kopiohuoneille ja jaetulle tulostukselle. Se on täydellinen tulostuksen hallinnointiratkaisu, hallitsee tulostuksen jokaisen vaiheen alkaen työn aloituksesta ja päättyen valmiin tulostuksen kuluseuraantaan.

Personoitua tulostusta

Pro™C900s, Aficio™MPC6000 ja Pro™906EX -laitteilla tehdyt esitykset
havainnollistivat ObjectifLunen PlanetPress®- ja PrintShop Mail -ohjelmistoja. PlanetPress® Suite mahdollistaa muuttuvan tiedon transaktio- ja mainosasiakirjojen luonnin ja tulostuksen tarjoten samalla edistyksellistä automatisoitua jakelua ja työnkulkuhallintaa. PrintShop Mail on nopea ja joustava tulostusratkaisu muuttuvan tiedon tulostustöille.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: