PulPaper 2021 toteutuu virtuaalisena

18.1.2021 08:05Uutiset » Tapahtumat
PulPaper on metsäteollisuuden johtava tapahtuma, johon osallistui 2018 näytteilleasettajia 28 eri maasta ja kävijöitä 50 maasta. Kuva: Messukeskus.

Messukeskus on joutunut siirtämään koronapandemian vuoksi lisää kevään tapahtumia. Metsäteollisuuden messutapahtuma PulPaper siirtyy ensi vuoteen. Huhtikuun lopussa 29.4.2021 järjestetään kuitenkin virtuaalinen tapahtuma pre-PulPaper – towards 2022.

PulPaper on metsäteollisuuden johtava tapahtuma, johon osallistui viime kerralla 2018 näytteilleasettajia 28 eri maasta ja kävijöitä 50 maasta. Kansainvälisen tapahtuman onnistuminen edellyttää osallistujien mahdollisuutta vapaaseen matkustamiseen. Vaikka uutiset koronarokotuksista ovat lupaavia, vaikuttaa pandemia edelleen suuresti yritysten ja kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua tulevaan tapahtumaan.

Tästä syystä Messukeskus on yhdessä yhteistyökumppanien kanssa tehnyt päätöksen tapahtuman siirtämisestä vuodella eteenpäin. PulPaper järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 29.-31.3.2022. Samaan ajankohtaan siirtyvät myös kemian ja bioalan ammattitapahtuma ChemBio Finland ja kemikaaliturvallisuuden asiantuntijafoorumi Helsinki Chemicals Forum.

Messukeskus yhteistyökumppaneineen jo tänä keväänä virtuaalisen kohtaamispaikan alan yrityksille ja ammattilaisille. Virtual pre-PulPaper – towards 2022 järjestetään verkossa torstaina 29.4.2021. Virtuaalitapahtuma on kävijöille maksuton, ja aikataulutuksessa huomioidaan globaalisti eri aikavyöhykkeillä ohjelmaa seuraavat osallistujat. Kävijät voivat rekisteröityä huhtikuun Virtual pre-PulPaper -tapahtumaan 18.1. alkaen osoitteessa www.pulpaper.fi.

Share: