PrintFactory yhdistää suurkuvan ohjelmistot

2.9.2019 15:57Uutiset » Tapahtumat
Signcomin monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima on esillä Demopäivillä. Kuva: Signcom.

Signcom esittelee Demopäivillä PrintFactory-suurkuvaohjelmistoa, joka korvaa erilliset preflight-, pdf-editointi-, värinhallinta-, työnkulku- ja rip-ohjelmistot. PrintFactoryn sisältämät ominaisuudet ja toiminnot parantavat laatua, tehostavat työnkulkua, säästävät aikaa, värejä ja materiaaleja.

PrintFactoryn demossa esitetään, miten yhdellä työnkulkuohjelmistolla hallitaan tuotantoprosessi ja säästetään merkittävästi kustannuksissa.

Signcomin tiloissa Helsingin Hermannissa valokeilassa ovat myös Mimaki-tulostimet sekä Hexis- ja Orafol-tuotteet. Laitepuolella esillä ovat MimakinLED UV -rulla ja -tasotulostimet sekä Brotherin paitatulostin ja tekstiilimerkinnän eri vaihtoehdot ja jälkikäsittelyn ratkaisut.

Mimakin valikoima kattaa niin rulla-, taso- kuin esinetulostimet eri formaateissa ja eri väritekniikoilla toteutettuna. Lisäksi esillä on laaja valikoima display-tuotteita ja materiaaleja sekä tekstiilimerkintää, kangastulostamisen sovelluksia ja laitteistoa, sisustustuotteita, ajoneuvoteippausta ja erikoismateriaaleja. Uutta on esimerkiksi Signcomin edustaman Orafolin kattava tarravalikoima.

Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma 10.–12. syyskuuta 2019. Ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä Demopäivät-tapahtuma järjestetään nyt jo seitsemännen kerran.

Share: