Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pakkausmessuilla palkitaan uutuustuotteita

16.5.2022 08:05Uutiset » Tapahtumat
Elintarvikepakkaukset olivat vahvasti esillä Pactec-messuilla 2020. Kuva: Messukeskus.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaisten tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa palkitaan messujen mielenkiintoisimmat uutuudet. Alojen ammattilaisista koostuvien raatien valitsemat kilpailujen voittajat palkitaan Helsingin Messukeskuksessa 18.5.2022.

Mukana olevia innovaatioita yhdistää ratkaisujen hakeminen alojen haasteisiin, kuten vastuullisuuteen ja tuotannon tehostamiseen.

Tapahtumakokonaisuudessa valitaan sekä pakkaus- ja elintarvikealojen PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus, että muovialan PlastExpo Nordic -messujen mielenkiintoisin uutuus. PacTec & FoodTecin mielenkiintoisimman uutuuden tittelistä kisataan ympäristöystävällisyydellä ja tuotannon tehostamisella.

Kilpailussa on mukana 7 tuotetta. Boxon Oy on mukana VCI-korroosiosuojalaatikollaan, jossa korroosionestoaine on ruiskutettu suoraan pakkauksen sisäpuolelle. Pakkaukset vähentävät paketoimisesta syntyviä kustannuksia, sillä tuotannosta jää yksi vaihe pois.

Pyroll Pakkaukset Group Oy:n on kehittänyt kartonkisen takeaway -rasian, jonka valmistus on tehokasta ja jossa lisukkeet pysyvät muusta ruoasta erillään lokeroiden avulla.

Taitos Oyon mukana kilpailussa Aura by Taitos -luksuspakkauksellaan, joka kuljetetaan ja varastoidaan litteässä muodossa. Se ratkaisee tilaongelman, joka johtuu perinteisten rigid-pakkauksien kuljettamisesta ja varastoimisesta kolmiulotteisessa muodossa.

PlastExpo Nordicin uutuudet tehostavat valmistusprosessia ja tarjoavat innovatiivisia raaka-aineita.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.5.2022. Samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa järjestetään graafisen alan ammattilaisten Sign, Print & Promotion, johon pääsee vierailemaan samalla rekisteröitymisellä. Samaan aikaan (18.–20.5.2022) Messukeskuksessa järjestetään myös horeca-alan ammattilaisten Gastro Helsinki, johon rekisteröidytään erikseen kävijäksi osoitteessa gastrohelsinki.fi.

Array
Share: