Pakkausala kokoontuu Empack-tapahtumaan

19.11.2014 08:25Uutiset » Tapahtumat

Empack 2014 kokoaa pakkausmaailman ammattilaiset Messukeskukseen jo neljännen kerran. Keskiviikkona avautuva tapahtuma on järjestäjä easyFairsin mukaan suurempi ja kansainvälisempänä kuin koskaan aikaisemmin. Tapahtuma järjestetään 19. – 20. marraskuuta.

Empack 2014 on uusi nimi PAKKAUS-ammattitapahtumalle. easyFairs teki kansainvälisen päätöksen yhtenäistää pakkausalan tapahtumat 19 eri kaupungissa ympäri Euroopan. Suomen Empackissa on yli 130 näytteilleasettajaa.

Seminaaripuhujina tapahtumassa on tiedotteen mukaan suomalaisia ja kansainvälisiä huippunimiä. Tapahtumassa on kaksi seminaarilavaa: Empack Arena ja Packaging Innovations. Design Squarella tapaa seuraavien pakkaussuunnitteluyritysten asiantuntijoita: Win Win Packaging, Nitro ID ja KOOR.

Messukeskuksessa on myös PAKKAUS SUOMESTA 2014 – näyttely, jossa pääsee äänestämään parasta pakkausta. Sen järjesti Print&Media -lehti yhteistyössä Empack-messujen ja Suomen Pakkausyhdistyksen kanssa. Print&Media on tapahtumassa mukana osastolla 6r5.

Kuva: Chokomotion-suklaapakkauksia/Win Win Packaging.

Share: