OKI:n ase Ipexissa

16.4.2010 00:00Uutiset » Tapahtumat

OKI:n päätuote toukokuussa järjestettävillä Ipex-messuilla on uusi OKI ES9410. Se täydentää merkittävästi OKI Printing Solutionsin A3-värilaitteiden sarjaa, sillä se on vastaus graafisen alan ja kaupallisen tulostuksen tarpeisiin.

OKI ES9410 sijoittuu perustason digitaalinen painolaite –luokkaan. Se tekee siirtymisestä uuteen tekniikkaan ja formaatteihin helppoa ja kustannustehokasta. OKI:n ainutlaatuinen LED-tekniikka yhdistettynä uuteen tasalaatuiseen MicroCrushed-väriaineeseen varmistaa laadukkaan painojäljen.

– ES9410 on suunniteltu tuottamaan koko ajan 100-prosenttisesti korkealaatuisia tulosteita kilpailukykyisin kustannuksin, kertoo tuotepäällikkö Jari Tiihonen OKI Printing Solutionsilta. – Laite tarjoaa käytettävän tulostusmateriaalin monipuolisuuden ja siten joustavuuden ja siksi se maksimoi investoinnista saatavan hyödyn. Lisäksi OKI:n ainutlaatuinen veloitukseton kolmen vuoden takuu kertoo paljon myös ES9410-laitteen luotettavuudesta.

Graafiselle alalle suunnatun ES9410-mallin ohella osastolla esitellään muita OKI Executive Series -sarjan A3-koon laitteita. Osastolla esitellään myös erikoismateriaaleja, käyttösovelluksia painotalojen myyntituoton kasvattamiseen, pienten tuotantoerien digipainamista sekä monipuolista materiaalien käsittelyä.

OKI:n osasto C110 on hallissa 12.

Share: