Monipuolisuutta ja tuotelanseerauksia Antalikselta

16.2.2018 11:37Uutiset » Tapahtumat
Antaliksen osastolla ovat tavattavissa nämä ”voimamiehet”: Tomi Miilumäki (vas.), Risto Janhunen, Mika Pöllänen ja Esa Silvennoinen. Takana oleva Richard Hutjens esittelee Epson-tulostinta myös Antaliksen osastolla. Kuva: Antalis.

Antaliksen kyselyn mukaan asiakkaat halusivat nähdä Sign, Print & Pack -messuilla yhteyshenkilöitään, tuotevalikoimaa, laitedemoja sekä työnäytöksiä. Kaikkea näitä ja kilpailuja on tarjolla osastollamme, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

– Olemme monipuolisella valikoimalla ja runsain joukoin paikalla osastollamme E:35 ja sen läheisyydessä. Tämä on erinomainen tilaisuus tulla tutustumaan tarjontaamme ja keskustelemaan asiantuntevan henkilöstön kanssa. Pinkki paperimies ohjaa osastollemme, jossa on nähtävillä merkittäviä tuotelanseerauksia sekä mielenkiintoisia painettuja ja tulostettuja malleja, Silvennoinen sanoo.

– Osastomme laitteet keskittyvät suurkuvien tulostamiseen, laminointiin ja leikkaamiseen. Esittelemme mm. Epsonin suurkuvatulostinta SC-S80600 ja CWT:n tasolaminaattoria. Suurkuvamateriaalit ovat myös hyvin esillä, mm. Coala ja Cover Styl’, jotka antavat ideoita myös sisustamiseen. Kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan myös teippausnäytöksiämme ja ennen kaikkea laitelanseerauksiamme, kehottaa Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Packaging -liiketoimintapäällikkö Risto Janhunen puolestaan kertoo, että osaston yhteydessä on nähtävillä erilaisia painettuja pakkauksia.

– Hienot painonäytteemme keskittyvät tällä kertaa enemmän ylellisyyspakkauksiin, mutta toukokuussa PacTecissa esitellään mm. pakkaamiseen liittyviä laiteratkaisuja. Lanseerauksia on sielläkin tiedossa.

Reino Lantto

Lue lisää Sign, Print & Pack -messuista ja rekisteröidy messuille osoitteessa sipp.fi.

Share: