Mielenkiintoista ohjelmaa PacTecissa

9.6.2010 11:22Uutiset » Tapahtumat

Vuoden merkittävin pakkausalan tapahtuma PacTec 2010 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.-24. syyskuuta. Metsäteollisuus ry:n kokoamassa PacTec-avajaisseminaarissa tiistaina 21. syyskuuta toimitusjohtaja Matti Remes ja Stora Enson tutkimusjohtaja Jukka Kilpeläinen käsittelevät tulevaisuuden pakkausta mediana: Miten pakkaus vaikuttaa kuluttajien valintoihin ja miten toimivat yhdessä brändi ja pakkaus.

Case Oululainen brändiuudistus – pakkaus 100-vuotiasta brändiä rakentamassa

Brändi jatkaa polttopisteessä perjantaina kun esillä on tehokas brändipakkaus. Pakkauksen välittämä kokonaisviesti on kriittinen tuotteen myynnin ja menestyksen kannalta. Toimitusjohtaja Maija Olkkonen-Seppo ja Fazer Leipomot&Makeiset pakkausasiantuntija Hanna Lehtonen kertovat pakkauksen roolista 100-vuotiaan Oululainen-brändin rakentamisessa.

Kun suunnittelu ja toteutus ovat kohdallaan – Case Saarioinen

Matti Remes jatkaa pakkauksen merkityksestä tuotteen menekille perjantain toisessa seminaarissa, jossa asiaa käsitellään Saarioinen-brändin kautta. Brändin arvoisen pakkauksen toteutuksesta puolestaan kertoo Marvaco Oy:n toimitusjohtaja Kai Lankinen. Kun pakkauksen suunnittelu ja toteutus ovat kohdallaan –casen tuloksista paikalla on kertomassa mainonnan tilaajana tuotepäällikkö Päivi Pitkämäki Saarioiselta.

Pakkaussuunnittelun ja painoviestinnän parissa toimiville mielenkiintoista seminaaritarjontaa täydentää jo aiemmin julkistetut Elintarviketieteiden Seuran tuottamat iltapäiväseminaarit, joissa aiheina ovat niin ikään pakkaamisen ajankohtaiset teemat: ympäristö, jäljitettävyys ja tuotekehitys.

Seminaarien ohella messupäivän aikana ehtii vielä hyvin tutustua messujen tarjontaan. PacTec-messut järjestetään samanaikaisesti elintarvikkeiden tuotantoteknologian FoodTec ja graafisen alan ja painoviestinnän GrafTec-messujen kanssa. Kokonaisuus esittelee elintarviketeknologiaa sekä koko pakkausketjun suunnittelusta käyttöön ja painokoneista markkinointiin.

Messut ovat avoinna tiistaista torstaihin klo 9 – 17 ja perjantaina klo 9 – 16. Kävijät voivat rekisteröityä messuille ennakkoon tapahtumien nettisivuilla ja nopeuttaa näin sisäänkäyntiä messuille.

http://www.pactec.fi
http://www.graftec.fi
http://www.foodtechelsinki.fi

Share: