Metsäteollisuuden suurtapahtuma Helsingissä

15.12.2017 08:00Uutiset » Tapahtumat
Yksi metsäteollisuuden innovaatio on vaahtoteknologia, jolla Paptic valmistaa puukuidusta muovin korvaavaa tekstiilinomaista pakkausmateriaalia. Siitä tehdään mm. kasseja. Kuva: Paptic.

PulPaper kerää maailman parhaat metsäteollisuuden asiantuntijat Helsinkiin ensi keväänä digitalisaation, biojalostamoiden kehittämisen ja läpimurtoinnovaatioiden ääreen.

Seminaareissa nähdään kansainvälisiä huippupuhujia muun muassa Japanista ja Pohjois-Amerikasta sekä joukko nimekkäitä kotimaisia yritysjohtajia ja tutkijoita.

Tapahtuman teema on ”Visit tomorrow today”. Se viittaa uusiin innovaatioihin ja teknologioihin, joita hyödyntämällä metsäteollisuus kehittyy digitaalistuvassa maailmassa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään 30.–31.5. kaksipäiväinen Pulpaper Conference -huippuseminaari, johon on kiinnitetty esiintyjiksi yli 30 kotimaista ja 10 kansainvälistä asiantuntijaa, tutkijaa ja yritysten edustajaa. Konferenssi koostuu kaikille yhteisistä key note -puheenvuoroista ja vapaasti valittavissa olevista, teemoitetuista konferenssiosuuksista.

PulPaper 2018 järjestetään Messukeskuksessa 29.–31.5. Näyttelyssä on mukana noin neljäsataa yritystä, kävijöitä odotetaan paikalle noin 14 000. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös alaan liittyvät Wood, PacTec Helsinki ja Bioenergy-tapahtumat.

Share: