Metsäteollisuuden suurtapahtuma Helsingissä 2018

5.9.2017 09:26Uutiset » Tapahtumat
PacTec 2016 messut Messukeskuksessa 20. syyskuuta 2016. Kuva: Messukeskus.

PulPaper on metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 29.–31.5.2018. Tapahtuma on globaali kohtaamispaikka, jossa pääsee tutustumaan kattavasti metsäteollisuuden viimeisimpään teknologiaan.

PulPaperin lisäksi samaan aikaan järjestetään uusi mekaanisen puunjalostuksen tapahtuma Wood, pakkausteollisuutta esittelevä PacTec Helsinki ja niin ikään uusi Bioenergy-tapahtuma.

Edellisen kerran PulPaper järjestettiin vuonna 2014. Vuoden 2018 tapahtuman valmistelut ovat täydessä vauhdissa sekä ohjelman että näyttelyn myynnin osalta. Uudet teknologiat ja innovaatiot näkyvät tapahtumassa myös start up -yritysten alueella. Edellisessä tapahtumassa kävijöitä oli yhteensä 70 eri maasta ja tulevaan tapahtumaan odotetaan näytteilleasettajia 30 eri maasta.

– Tapahtumat muodostavat yhdessä valtavan synergisen kokonaisuuden, jossa jokainen osa-alue tukee toistaan. Vastaavaa kokonaisuutta ei ole maailmassa missään muualla, ja uusi tapahtumakokonaisuus tukee metsäklusterin integroitumista. PulPaper on ainutlaatuinen pelinavaus metsäteollisuuden eri alojen yhdistävänä tapahtumana, taustoittaa tapahtumista vastaava myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Tapahtuman ohjelmateema on ”Visit tomorrow today”. Ohjelmassa on sekä maksullisia konferensseja että maksuttomia luentoja. PulPaperin konferenssiohjelmassa aiheina ovat muun muassa kiertotalous, 3D-tulostus, biotalous, ilmastonmuutos, digitalisaatio ja teollisen internetin mahdollisuudet. Visioinnin vastapainona konkreettista tarttumapintaa tuovat yritysten käytännön esimerkit.

Share: