Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Messukeskuksen tapahtumat jatkuvat ilman koronapassia

19.11.2021 07:53Uutiset » Tapahtumat
Messukeskus on saanut ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. Kuva: Messukeskus.

Messukeskus jatkaa syksyn tapahtumien järjestelyä, eikä ota ainakaan vielä käyttöön koronapassia. Messukeskuksen tiedotteen mukaan Aluehallintoviraston torstaina Uudellemaalle julkistamat rajoitukset eivät ulotu lainkaan messutoimintaan.

Messukeskuksessa viikonloppuna 20.–21.11. järjestettävän POP-UP-tapahtuman ja ensi viikolla 23.–24.11. järjestettävien Studia-messujen valmistelu jatkuu normaalisti, vahvoin terveysturvallisuuskäytännöin. Messukeskuksen tehostettu hygienia, tilavat käytävät ja väljät tilat takaavat turvallisen osallistumisen tapahtumaan.

Kansallisen koronapassin (EU:n digitaalinen koronatodistus) käyttöönotto tapahtumissa edellyttäisi Messukeskuksen mukaan voimassa olevia viranomaisrajoituksia. Koska rajoituksia ei ole voimassa, koronapassin käyttöönotolle POP-UP-tapahtumassa ja Studia-messuilla ei ole edellytyksiä.

Messukeskus jatkaa täysipainoisesti tulevan ohjelmansa valmistelua. Tammikuussa ovat vuorossa mm. Kiinteistö-, FinnSec- ja Turvallisuus-messut, Matkamessut, Caravan ja Educa.

Array
Share: