Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Messujen käynnistys siirtyi maaliskuulle

17.1.2022 09:14Uutiset » Tapahtumat
Sign, Print & Pack -messuilla oli maaliskuussa 2020 lähes 3 000 kävijää. Kuva: Print&Media.

Uudet kokoontumisrajoitukset ovat siirtäneet kevään messukauden käynnistymistä parilla kuukaudella. Messukeskus on siirtänyt tapahtumia eteenpäin, ja nyt kausi käynnistyy varsinaisesti 4.–6.3. Golf, GoExpo, OutdoorExpo sekä Kuva&Ääni -messukokonaisuudella.

Messukeskus on tehnyt monia toimia, joilla tartuntavaaraa vähennetään.

Messukeskuksen tiedotteen mukaan ammattimaiset ja kansainvälisten standardien mukaiset turvallisuuskäytännöt, laajat tilat ja erinomainen ilmanvaihto mahdollistavat isojen tapahtumien järjestämisen turvallisesti. Turvallisuuskäytännöt on COVID-19-sertifioitu ja olleet moneen kertaan käytössä jo syksyn 2021 isoissa messutapahtumissa.

Kansainväliset ammattitapahtumat ChemBio Finland 2022, Helsinki Chemicals Forum 2022 ja PulPaper 2022 on siirretty maaliskuusta kesäkuuhun. Kansainvälisten ammattitapahtumien onnistuminen maaliskuussa oli tiedotteen mukaan haasteellista nykyisten rajoitusten vuoksi. Monessa yrityksessä on voimassa vielä alkukeväästä matkustuskielto. Tämän vuoksi Messukeskus päätti yhdessä tapahtumien toimeksiantajien kanssa siirtää tapahtumakokonaisuus kesäkuun alkuun. Myös maaliskuuhun suunnitellut ammattitapahtumat Sign, Print & Promotion 2022, PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic 2022 ja Gastro Helsinki 2022 on samoista syistä siirretty toukokuulle.

Array
Share: