Mediapäivä tarjoaa menestysreseptejä

20.11.2015 09:00Uutiset » Tapahtumat
Kuva Aikakausmedia.
Kuva Aikakausmedia.

Mediapäivä on mediatoimialan kärkitapahtuma, joka kokoaa yhteen alan toimijat ja vaikuttajat kerran vuodessa. Tänä vuonna yhtenä teemana on digilehden tuominen menestyksekkäästi printin rinnalle. Norjassa tässä on onnistuttu, ja toimittaja Svein-Erik Hole kertoo menestysreseptinsä.

Digitaalinen TU.no-lehti on kasvattanut yksittäisten viikkokävijöidensä määrää peräti 500 prosentilla viimeisten kolmen vuoden aikana. Aikaa kestävä, laadukas sisältö, jonka netin hakukoneet löytävät helposti. Se on Svein-Erik Holen mielestä avain menestyvään digilehteen.

– Digilehdet eivät toimi, jos ne tehdään suoraan printtilehden pohjalta. Koko paketti pitää ajatella uudelleen, sillä ihmiset lukevat lehteä eri tavalla eri kanavissa. Heidät pitää tavoittaa oikeassa kanavassa juuri oikealla tavalla, Hole sanoo.

Mediapäivä järjestetään 25.11. Marina Congress Centerissä Helsingissä. Svein-Erik Hole on Aikakausmedian aamupäivän pääesiintyjä, ja hän puhuu muun muassa uusien lukijoiden löytämisestä ja sitouttamisesta. Myös graafisella teollisuudella ja kirjankustantajilla on omat aamupäiväseminaarinsa. Iltapäivän seminaarin aiheena on miten saada median sisällöt elämään.

Share: