Mapilta uusi kilpailu

23.5.2010 19:49Uutiset » Tapahtumat

Map Suomi aloittaa uuden kilpailun, johon voi osallistua kaikilla Map Suomen graafisilla papereilla. Map Suomen Design & Print Awards 2010 –kilpailu on avoin kirjapainoille, mainos- ja suunnittelutoimistoille sekä painotöiden tilaajille.

Kilpailuun on mahdollista osallistua painotöillä, jotka ovat valmistuneet 1.1.2010 – 31.12.2010 välisenä aikana ja joissa on käytetty Map Suomen valikoimaan kuuluvia papereita tai kartonkeja. Osallistumismaksua ei kilpailussa peritä.

Kilpailussa on neljä sarjaa:

Vuoden vuosikertomus

Vuoden asiakaslehti

Vuoden painotyö

Vuoden kirja

Palkinto

Jokaisesta kilpailusarjasta valitaan kolme parasta. Lisäksi tuomaristo valitsee kilpailusarjojen voittajista parhaan työn, jonka tekijätiimi pääsee opintomatkalle myöhemmin julkistettavaan kohteeseen Eurooppaan. Matkalle pääsevät asiakas/painotyön tilaaja, painotyön suunnittelija sekä kirjapainon edustaja.

Tuomaristo ja arvosteluperusteet

Tuomaristo arvioi painotyön visuaalista ilmettä, painojäljen laatua ja virheettömyyttä sekä paperin mahdollisuuksien hyödyntämistä. Kilpailussa arvostetaan laadukasta painotyötä, jossa paperilla on oma roolinsa.

Tuomaristoon kuuluvat:

Marianne Aav, johtaja, Designmuseo
Markus Jokela, valokuvaaja, Helsingin Sanomat
Maiju Leppänen, graafinen suunnittelija, Darwin Helsinki
Lasse Rantanen, graafinen suunnittelija, kuvittaja, Lassen Viiva Oy
Asta Sjöblom, viestintäpäällikkö, Suomen Teollisuussijoitus Oy
Tuomaristo ei voi osallistua kilpailuun omilla töillään.

Osallistuminen

Kilpailun voi osallistua yhdellä tai useammalla painotyöllä. Jokaista kilpailutyötä varten täytetään osallistumislomake. Voit tulostaa osallistumislomakkeen myös nettivisuiltamme HTTP://WWW.MAPSUOMI.FI. Toimita osallistumislomake ja kilpailutyösi kahtena kappaleena 31.12.2010 mennessä osoitteella: Map Suomi Oy, Nora Partinen, Paperitie 7, 00390 Helsinki.

Share: