Luovan suunnittelun huiput Habitaressa

6.9.2019 11:00Uutiset » Tapahtumat

Vuoden Huiput 2018 -näyttely ja Luova suunnittelu kohtaamisten mahdollistajana -keskustelu tuovat Habitareen kiinnostavaa visuaalisen ja strategisen suunnittelun sisältöä. Näyttelyssä ovat esillä Vuoden Huiput 2018 -kilpailussa kaikki Kulta- ja Hopeahuipuilla palkitut työt sekä henkilöpalkintojen ja erikoispalkintojen saajat. Näyttelyn on suunnitellut Hanna Anonen.

Viime vuoden paras kotimainen luova suunnittelu on jälleen esillä Habitaressa keskiviikosta sunnuntaihin 11.–15.9. Lauantaina 14.9. klo 14–15 käydään myös Habitaren Arena-lavalla keskustelu Luova suunnittelu kohtaamisten mahdollistajana. Keskustelussa pohditaan luovaa suunnittelua ja designia Habitaren päivän teeman, moniaistillisuuden, kautta. Miten muotoilun kautta herätellään aisteja ja luodaan uusia kokemuksia maailmassa, jossa toimitaan yhä enemmän digitaalisissa rajapinnoissa? Miten luova suunnittelu voi tuoda tunnetta ja tunnelmaa arkisiinkin kohtaamisiin?

Keskustelemassa ovat Vuoden Huiput 2018 -ylituomari, AD ja graafinen suunnittelija Päivi Häikiö, senior strateginen suunnittelija Nuppu Gävert (Pentagon), design director Timo Ilola (Starship) sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Timo Riitamaa (Amos Rex). Keskustelun moderoi luova johtaja Mikko Hakkarainen (Miltton Creative).

Share: