Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Luovan suunnittelun huiput Glasshouse Helsingissä

5.10.2021 09:40Uutiset » Tapahtumat

Grafian Vuoden Huiput 2020 -näyttely tuo Glasshouse Helsinkiin visuaalisen suunnittelun parhaimmiston viime vuodelta. Näyttelyn yhteydessä pidettävä Jutellaan vähän -keskustelutilaisuus tuo näkökulmia luovan alan nykytilaan ja tulevaisuuteen torstaina 14.10.

Vuoden Huiput 2020 -kilpailun parhaimmisto on nähtävillä 7.–28.10.2021. Näyttelyssä ovat esillä kaikki Kulta- ja Hopeahuipuilla palkitut työt sekä henkilöpalkintojen saajat. Näyttelyn on suunnitellut Hanna Anonen ja kilpailun ilmeen on suunnitellut tänä vuonna turkulainen UUSI STUDIO.

Jutellaan vähän -keskustelut paneutuvat ajankohtaisiin aiheisiin ja visuaalisen viestinnän suunnittelun alaa puhuttaviin ilmiöihin. Torstaina 14.10. klo 16 alkaen Glasshouse Helsingissä keskustellaan, millainen on luovan suunnittelun nykytila ja mitkä ovat seuraavat askeleet? Mukana ovat graafinen suunnittelija, opettaja ja tutkija Arja Karhumaa (Aalto-yliopisto), sisustusarkkitehti Tessa Dean (BOND), muun muassa Helsinki Freedom -työssä vaikuttanut projektipäällikkö Anu Koski-Rickmann (Helsinki Marketing) sekä Vuoden Junior -palkinnon voittanut graafinen suunnittelija Matilda Diletta (SEK).

Keskustelun moderoi graafinen suunnittelija ja AD Päivi Häikiö. Keskusteluun otetaan paikanpäälle rajattu määrä henkilöitä, jonka lisäksi se striimataan Grafian Instagramissa.

Vuoden Huiput 2020 -vuosikirja on myynnissä näyttelyn yhteydessä.

Share: