Lontoon muotiviikkojen lava tulostettiin

27.9.2013 10:04Uutiset » Tapahtumat

canonarizona_lontoonmuoviikot

Lontoon muotiviikkojen esityslava tulostettiin Canonin tasotulostimella – ensi kertaa maailmassa. Maailmankuulu muotisuunnittelija Henry Holland käytti Océ Arizona UV -tasotulostimella luotua grafiikkaa ja suurta, kallistettua peiliä Lontoon muotiviikkojen lavaesityksessään. Tekniikka loi mielikuvan pilvien päällä kävelevistä malleista. Tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun muotinäytöksessä toteutettiin näin innovatiivinen projekti.

Esityslava luotiin urbaanille, monikerroksiselle parkkipaikalle, sillä Hollandin tavoitteena oli luoda tehokas vastakkainasetelma betonimiljöön ja hienostuneen vaatemalliston välille.

– Tämä projekti on avannut minulle suurkuvatulostuksen edut. On jännittävää kyetä rakentamaan katseen vangitsevia, vaikuttavia maisemia ja ympäristöjä Océ Arizonan kaltaisella tulostimella, Holland kertoo ja jatkaa:

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin tulostettua lavaa, mutta ei varmasti viimeinen. Tulostuslaatu oli lupausten mukaisesti erinomaista ja värit upeita. Arizona-toteutus oli olennainen osa tavoittelemaani yleisvaikutelmaa, Henry Holland summaa.

Idean toteuttamiseksi Holland teki yhteistyötä Canonin ja Lontoossa toimivan Displayways-tulostuspalveluyrityksen kanssa. Displayways on tuottanut suurkuvagrafiikkaa myös moniin muihin näytöksiin ja esityksiin.

– Océ Arizona XT -tulostin soveltuu erinomaisesti tämänkaltaisiin projekteihin. Tämän projektin kannalta tulostimen nopeus tuotti erityistä lisäarvoa, sillä jo pelkästään lavaa varten piti tulostaa 180 m2 vinyyliä, kertoo Keith Birch, Displaywaysin yhteyspäällikkö.

Katso video: London Fashion Week -video YouTubessa

Share: