Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Lähes 17 prosentin kasvu messuilla

20.5.2022 17:07Uutiset » Tapahtumat
Sign, Print & Promotion -messuilla nähtiin ja koettiin paljon. Kävijöitä oli 3231, joka on lähes 17 prosenttia enemmän kuin vuonna 2020.

Eilen päättyneet Sign, Print & Promotion -messut houkuttelivat paikan päälle Messukeskuksen tietojen mukaan 3231 kävijää (lukua ei ole vielä tarkistusmitattu). Ensimmäisenä päivänä kävijöitä oli 1774 ja toisena päivänä 1457. Luvuissa ovat mukana myös samassa hallissa järjestetyn Pactec-, Foodtec ja Plastexpo Nordic -tapahtuman kävijät. Kaksi vuotta sitten vastaava luku oli 2765 kävijää, joten kasvua oli lähes 17 prosenttia. Luvuissa eivät ole mukana näytteilleasettajapassilla rekisteröityneet henkilöt, joita oli Messukeskuksen mukaan 567 henkilöä.

– Jo paikan päällä messuilla pystyi aistimaan, että nyt rikotaan vanhat kävijämäärät. Messukuhina oli käsin kosketeltavaa ja messuilla nähtiin aitoa jälleennäkemisen riemua. Tämä kertoo, että messuja ja kohtaamisia on todella odotettu. Nyt on upea fiilis, kertoo Sign, Print & Promotion -messujen järjestämisestä vastannut Print&Median toimitusjohtaja Jarkko Hakola.

– Haluan välittää erityisen lämpimän kiitoksen kaikille kävijöille, näytteilleasettajille, puhujille ja tapahtuman kumppaneille! Te kaikki teitte tapahtumasta upean, Hakola kertoo.

Print&Media kumppaneineen teki haastatteluita sekä kynin että videoin. Raporttia messuista on luvassa kesäkuun Print&Media-numerossa ja jo sitä ennen Print&Median sähköisissä kanavissa.

Share: