Labelexpossa laajasti joustopakkaustekniikkaa

7.8.2019 10:35Uutiset » Tapahtumat
BOBST esittelee messuilla joustopakkausten tekoa M6-painokoneelle. Kuva: BOBST.

Joustopakkaukset ovat nopeasti kasvava pakkauspainamisen alue, ja nyt hyvin esillä Labelexpo Europe -messuilla syyskuussa Brysselissä. Joustopakkauksille varattu osasto tulee erityisesti esittelemään livenä itsestään seisovien pussien valmistusta sekä perinteisellä että digitaalisella tekniikalla.

Joka toinen vuosi järjestettävä Labelexpo Europe on alan päätapahtuma Euroopassa. Messuilla on yli 600 näytteilleasettajaa yhdeksässä hallissa. Joustopakkaukset saavat ensi kertaa oman osaston. Niiden tekeminen kiinnostaa yhä enemmän etikettien painajia, joista monella on jo tarvittavaa tekniikkaa talossa.

BOBST esittelee partneriensa kanssa fleksotekniikalla toimivan M6-painokoneen, jossa on inline-laminointi GEWin UV-järjestelmällä. Xeikon esittelee ensi kertaa digitaalisen CX500 painokoneen pussien inline-laminointijärjestelmällä.

Joustopakkausten osastolla on päivittäin 30 minuutin live-demoja.

– Kun joustopakkausten markkina kasvaa myös kysyntä lyhyemmille sarjoille, verkottumiselle ja ympäristöystävällisyydelle kasvaa sen mukana. BOBST on lanseerannut äskettäin useita uraauurtavia innovaatioita, jotka auttavat konvertoijia ja tuotemerkkien omistajia asettamaa uusia standardeja näillä alueilla, sanoo BOBST Firenzen toimitusjohtaja Matteo Cardinotti.

– Xeikonin kuivatooneritekniikalla voidaan laajentua kapean radan painamisessa uusille alueille itsekiinnittyvien tarrojen lisäksi. Pussit ovat yksi tällainen arvoa tuottava sovellus. Mielestämme Labelexpo on erinomainen tilaisuus kertoa digitaalisen painamisen tarjoamista mahdollisuuksista pakkausten valmistajille ja painotuotteiden ostajille, sanoo Filip Weymans, VP marketing, Xeikon.

Labelexpo Europe 2019 järjestetään 24.–27.9. Brysselin Expo-keskuksessa.

Share: