Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Labelexpo-messut palaavat Brysseliin

12.1.2022 13:00Uutiset » Tapahtumat
Fujifilm osallistui Labelexpo Europe -messuille vuonna 2019. Kuva: Labelexpo.

Labelexpo Europe on ollut maailman suurin etikettialan messutapahtuma. Nyt se järjestetään jälleen Brysselissä kolmen vuoden tauon jälkeen 26.-29.4.2022. Alan suurimmat tekniikan ja materiaalien toimittajat ovat pääosin vahvistaneet osallistumisensa messuille ja näytteilleasettajia on yli 600.

Messujen järjestäjän mukaan näytteilleasettajien joukossa on myös paljon ensi kertaa mukana olevia yrityksiä. Digitaalisen painotekniikan merkittävistä toimittajissa mukana ovat mm. HP, Xeikon, Domino, Fujfilm, Konica Minolta, Epson, Durst ja Canon. Messuilla onkin esillä paljon etikettialan digitaalista tekniikkaa.

Fleksopainokoneiden toimittajista mukana ovat ainakin Mark Andy ja Omet.

Suomalaisista alan toimijoista mukana ovat ACA Systems, Jujo Thermal, UPM Raflatac ja Voyantic. Ahlström-Munkjsön Italian yhtiö osallistuu myös.

Heidelbergillä oma tilaisuus

Heidelberg on ilmoittanut, että konserniin kuuluva etikettipainokoneiden valmistaja Gallus ei osallistu Labelexpo-messuille. Syyksi kerrotaan vakava pula mikrosiruista ja muista komponenteista, jonka vuoksi ne varataan kaikki saatujen tilausten toimittamiseen. Uusia koneita ei haluta nyt esitellä messuilla ja samalla riskeerata tilausten toimittamista. Galluksella oli tiedotteen mukaan hyvä vuosi 2021 ja koneita on tilattu paljon.

Heidelberg järjestää kuitenkin Label Day-tapahtuman Heidelbergissä Saksassa 25.4. eli päivää ennen Labelexpo-messuja. Päivillä esitellään konsernin koko tarjonta kapean radan etikettipainamisessa sekä arkkioffsetissa ja märkäliimaetikettien tuotannossa.

Array
Share: