Kuvan jälkikäsittelystä tietoa messuilta

29.2.2016 09:01Uutiset » Tapahtumat
Kuva: Zenith Art Systemsin manuaalinen laminointilaite.
Kuva: Zenith Art Systemsin manuaalinen laminointilaite.

Kuva&Kamera-messut tarjoavat ammattilaisellekin runsaasti tietoa kuvan tulostuksesta ja jälkikäsittelystä. Messut järjestetään 4.-6.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Kuva&Kamera-messut on myynti-, koulutus- ja näyttelytapahtuma kuvauksen harrastajille ja ammattilaisille. Messuilla on esillä koko kuvauksen kaari: kuvien suunnittelu, valo- ja videokuvaaminen sekä kuvankäsittely, tulostus ja julkaisu. Tapahtuman kruunaavat perjantaina 4.3. jaettavat Fotofinlandia- ja Finnfoto-palkinnot.

Tulostaminen ja kuvan jälkikäsittely ovat esillä useilla osastoilla. Esimerkiksi Ed-Mark Oy esittelee laminointia, pohjustusta ja akryylitaulujen valmistusta. Työesittelyssä on mukana saksalaisen Zenith Art Systemin edustaja. Tulostimien valmistajista mukana ovat ainakin Epson, Ricoh ja Oki.

Messujen ohjelmissa näkyy kameroiden, laitteiden ja uusien digitaalisten apuvälineiden kirjo. Lisäksi messujen viidessä ohjelmapisteessä ja näytteilleasettajien osastoilla paneudutaan kuvaamiseen koko kaareen – luovuudesta ja inspiraation lähteistä jälkikäsittelyyn, efekteihin sekä kuvan ja äänen yhdistämiseen.

Työpajassa pääsee kurkistamaan studiomaailmaan ja näkemään, miten henkilökuva syntyy ja miten kuvaaja voi hyödyntää erilaisten valojen tuomia mahdollisuuksia. Workshopissa myös kuvataan, käsitellään ja tulostetaan kuvia.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: