Kuva&Kamera osana viikonlopun GoExpoa

29.2.2012 12:01Uutiset » Tapahtumat

messukeskus

Perjantaina 2.3. starttaa GoExpo-messut Helsingin messukeskuksessa. Ensimmäistä kertaa osana messuja järjestetään myös Kuva&Kamera -messut. Print&Media on mukana omalla osastollaan.

GoExpo-viikonloppuna Messukeskuksessa pääsee tutustumaan yhdellä pääsylipulla Fillari, Kunto, Golf, Retki, Kalastus, Metsästys, Ball Sports, Kuva&Kamera ja lauantaina ja sunnuntaina myös Horse Fair -tapahtumiin.

Suomalaisten suosituin harrastus?

Lähes jokaisella on kamera tänä päivänä ja kuvia otetaan enemmän kuin koskaan. Lisäksi suomalaiset ovat hankkineet aktiivisesti etenkin järjestelmäkameroita viime vuosina. Kodintekniikka-alan yhteistyöfoorumi Kotekin tilastojen mukaan järjestelmäkameroiden myynti on kasvanut vahvasti monta vuotta peräkkäin ja kuvauskurssit ovat olleet erittäin suosittuja.

Erityisesti kuvakirjat ja canvas-taulut ovat kasvattaneet suosiotaan huikeasti. Kuva&Kamera-messujen pääyhteistyökumppani Ifolorin toimitusjohtaja Nella Ginman kertookin, että ensimmäistä kertaa järjestettävään Vuoden kuvakirja-kilpailuun on osallistunut valtava määrä upeita kuvakirjoja. Viiden sarjan voittajat valitaan yleisöäänestyksellä messuilla.

Kuva&Kamera -messut avoinna:

Perjantai 2.3. klo 12 – 15 (alan ammattilaisille)

Perjantai 2.3. klo 15 – 19

Lauantai 3.3. klo 10 – 18

Sunnuntai 4.3. klo 10 – 17

Pääsyliput: 15 € / 10 €

Lisätietoja: www.kuvamessut.com

Share: