Kuva&Kamera GoExpon yhteyteen Messukeskukseen

17.6.2011 12:38Uutiset » Tapahtumat

Valo -ja videokuvaamisen sekä kodinelektroniikan erikoistapahtuma Kuva&Kamera siirtyy keväällä 2012 järjestettävän GoExpo-tapahtumakokonaisuuden yhteyteen Helsingin Messukeskukseen. Tapahtuman sisältönä on video– ja valokuvaus, kuvankäsittely, editointi, tietotekniikka ja ohjelmistot, kotiteatterit ja esittäminen sekä kuvan tuottaminen ja jakelu sen eri muodoissa. Ensi keväänä messut panostavat erityisesti kuvaan muistojen antajana ja harrastuksien dokumentoijana.

Kuva&Kamera on järjestetty aiemmin jo kuusi kertaa ja tämän kevään Kaapelitehtaalla järjestettyyn tapahtumaan tutustui yli 4500 messuvierasta. Vuosien varrella tapahtumasta on kasvanut harrastajien ja ammattilaisten perinteinen kohtaamis- ja tiedonhakupaikka, jossa näyttelyosastojen lisäksi on kymmenittäin ajankohtaisia puheenvuoroja. Uudistus tulee kasvattamaan messujen kävijämäärää merkittävästi ja messuilla on käytössä riittävästi tilaa esim. valokuvanäyttelyiden toteuttamiseen ja riittävän kokoisten ohjelma-alueiden rakentamiseen. KUVA & KAMERA -tapahtuma tulee kuitenkin säilyttämään oman markkinoinnin ilmeen ja sisällössä huomioidaan edelleen niin ammattilaiset kuin aktiiviset harrastajatkin.

2.-4.3.2012 Helsingin Messukeskuksessa järjestetään samanaikaisesta yhteensä yhdeksän tapahtumaa: Fillari, Kunto, Golf, Retki, Kalastus, Metsästys, Ball Sports ja Kuva&Kamera sekä la-su 3.-4.3. Helsinki Horse Fair. Tänä keväänä kokonaisuus tavoitti ilman KUVA&KAMERAa ja uutta Ball Sportsia 35 458 messuvierasta.

Messujen kotisivut löytyvät osoitteista www.kuvamessut.com ja www.goexpo.fi

Share: