Kuva valtaa Wanhan Sataman viikonloppuna

1.4.2009 11:57Uutiset » Tapahtumat

Neljännet Kuva&Kamera-messut avaavat ovensa Helsingin Wanhassa satamassa 4.- 5.4.2009. Kuva&Kamera2009 on ainoa kodin elektroniikkaa käsittelevä tapahtuma kevään aikana pääkaupunkiseudulla.

Kaksipäiväiset messut tarjoavat osastoilla, seminaareissa ja tietoiskuissa kuvaamisen ammattilaisille ja harrastajille kattavan läpileikkauksen kuvan koko elinkaareen kuvauksesta, käsittelyyn, arkistointiin, esittämiseen ja jakeluun. Messuilla on esillä yli 60 yrityksen ja yhdistyksen tuotteet ja palvelut.

Tunnettuja esiintyjiä

Kuva&Kamera2009-tapahtumassa kertovat sekä kuvat että kuvaajat kuvien takaa löytyviä tarinoita. Kuvistaan ja työskentelystään kertovat mm. Fotofinlandia 2008 -kilpailun voittaja, lehtikuvaaja Hannes Heikura sekä Fotofinlandia 2008 -tuomariston jäsen, valokuvaaja ja näyttelijä Laura Malmivaara. Lisäksi Valokuvaaja Jussi Aalto käsittelee muotokuvauksen historiaa otsikolla “Onks tukka hyvin, näkyyks kello?”.

Myös osastoilla tapahtuu

Kameralehden osastolla toimii digijärkkäriklinikka, jossa kävijät saavat viimeisimmän tiedon kameran, varusteiden ja oheistarvikkeiden hankintaan ja käyttöön. Suomen Valokuvahistoriallinen Yhdistys ry taas arvio vanhoja ja käytettyjä kameroita omalla osastollaan ja tuo näin tapahtumaan myös historiallista näkökulmaa. Näiden lisäksi Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n järjestää portfoliopöydät, jossa esitellään lukuisien ammattikuvaajien töitä.

Tiedot

Tapahtumapaikka ja aika: Wanha Satama 4.-5.4.2009
Aukioloajat: lauantai 4.4. klo 9.00-17.00 ja sunnuntai 5.4. klo 10.00-17.00
Lisätietoja osoitteesta www.kuvamessut.com.
Tutustu myös messuilla järjestettäviin Sumo Paintin MM -kisoihin osoitteessa www.sumopaint.com/wc2009.

Share: