Konica Minoltan käyttäjillä maailmankokous

22.2.2017 08:15Uutiset » Tapahtumat
Käyttäjäyhteisön avulla voimme tukea toinen toisiamme ja saada uusia ideoita, sanoo PROKOM-yhteisön puheenjohtaja Andy Barber.

Konica Minoltan tuotantotulostusjärjestelmien käyttäjille on ensimmäinen globaali konferenssi toukokuussa Wienissä. Tapahtuman järjestää käyttäjäyhteisö PROKOM. Tapahtuman teemana on verkostoituminen, oppiminen ja liiketoiminnan kasvattaminen monikanavaisessa maailmassa.

Konica Minolta sponsoroi tapahtumaa, joka järjestetään 10.–12.5. PROKOM perustettiin USA:ssa syyskuussa 2016 ja laajensi sen jälkeen toimintansa maailmanlaajuiseksi.

– Tämä ensimmäinen tapahtumamme on täynnä alan johtavien asiantuntijoiden esityksiä. Saamme erinomaista oppia ja voimme tutustua toisiimme. Uskon alaamme, ja käyttäjäyhteisön avulla voimme tukea toinen toisiamme ja saada uusia ideoita, sanoo PROKOM-yhteisön puheenjohtaja Andy Barber UK Mail PLC- yhtiöstä.

Suomen Konica Minolta kehottaa liittymään PROKOM-yhteisöön, joka tarjoaa monia etuja. Jäsen saa käyttöönsä kattavan valikoiman ja hyödyt ajantasaisista markkinatiedoista, liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitetuista työkaluista, e-oppimisesta, webinaareista, podcasteista ja seminaareista. PROKOM tarjoaa käyttäjille proaktiivisen alustan saada uusia ideoita painotuotantoon ja auttaa heitä mukautumaan alan uuteen toimintaympäristöön.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: