Konica Minoltalta 80-sivuinen uutuus Ipexissa

18.5.2010 17:03Uutiset » Tapahtumat

Konica Minolta julkistaa lippulaivansa, bizhub PRESS C8000 –värituotantolaitteen IPEX-messuilla. Nyt esiteltävä C8000 on Konica Minoltan seuraavan polven digitaalinen järjestelmä. Väritarkkuus ja värien hallinta, kehittynyt materiaalien käsittely sekä vakuuttava suorituskyky ovat ominaisuuksia, joilla bizhub-uutuus vahvistaa Konica Minoltan digitaalista värituotantomallistoa.

– Mielestämme bizhub PRESS C8000 tekee läpimurron verrattaessa laitteen digipainojälkeä offset-laatuun, sanoo Olaf Lorenz, Konica Minolta Business Solutions Europe -yhtiön markkinointijohtaja. – Tämä bizhub-malli avaa täysin uuden aikakauden graafisessa tuotannossa ja laitteen taidot tekevät ehdottoman vaikutuksen niin graafisen viestinnän suunnittelijoihin ja toteuttajiin kuin painatuspalvelujen tarjoajiinkin, jatkaa Lorenz.

Konica Minoltan uuden PRESS-brändin ja bizhub PRESS C8000:n julkistaminen vahvistavat Konica Minoltan asemaa digitaalisessa painatuksessa, jossa tuotantosarjat ovat sekä pitkiä että lyhyitä. PRESS-brändi liitetään tuotteisiin, jotka on suunniteltu täyttämään kaupallisen offsetpainatuksen ja digitaalisen suurtuotantotulostuksen tiukimmatkin vaatimukset. PRESS-brändissa korostuvat kuvalaatu, kestävyys, joustavuus ja volyymituotantovalmiudet, ja bizhub PRESS C8000 on uuden tuotesarjan ensimmäinen laite.

Eurooppalainen yleisö pääsee tutustumaan bizhub PRESS C8000:een IPEX-messuilla, jotka järjestetään 18.–25.5. Birminghamissa Englannissa. Laitteen tarkkuus on 1200 x 1200 dpi. Uudella Simitri HD+ -väriaineella on keskeinen osuus loistavien kuvien luomisessa. Aito 8-säteinen laseryksikkö auttaa tuottamaan painotuotteita, jotka ovat rinnastettavissa offset-laatuun.

Uusi PRESS-luokan laite on nopea (80 sivua/min) ja painatusmateriaalien valikoimaltaan laaja (max .350 g/m²). Monipuolisuus ei rajoitu sivujen tulostamiseen, sillä bizhub PRESS C8000:een voidaan liittää useita inline-viimeistelijöitä, jotka nostavat suorituskykyä ja -kapasiteettia sekä tuovat merkittävää lisäarvoa.

– Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaille bizhub PRESS C8000:n kaltaisia, kehittyneitä tulostusjärjestelmiä. Odotamme innolla Birminghamin toukokuisia IPEX- messuja, jossa pääsemme esittelemään uuden PRESS-huippumallimme asiakkaillemme,” sanoo Jarno Ahonen, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n markkinointijohtaja.

Share: