Konica Minolta lisää omistustaan MGI:stä

6.4.2016 08:33Uutiset » Tapahtumat
MGI:n JETvarnish on integroitu, rullalta rullalle toimiva koristepainatuksen järjestelmä.
MGI:n JETvarnish 3DW & iFOIL W on integroitu, rullalta rullalle toimiva koristepainatuksen järjestelmä.

Konica Minolta aikoo tunkeutua etikettien ja pakkausten painamisen markkinoille. Yhtiö nostaa osakekaupalla omistusosuutensa ranskalaisesta MGI-yhtiöstä 40,5 prosenttiin.

MGI tunnetaan erityisesti erikoisefektejä tuottavista digitaalisista painokoneistaan. Lisäksi yhtiöllä on arsenaalissaan tavallisia Meteor-sarjan digitaalisia painokoneita.

Konica Minolta osti MGI:sta 10 prosenttia vuonna 2014 ja nyt siitä tuli suurin osakkeenomistaja. MGI:n liikevaihto oli 34,35 miljoonaa euroa vuonna 2014. Yhtiö valmistaa digitaalisia painokoneita sekä kaupalliseen painamiseen että etikettien ja pakkausten tekemiseen. Yhtiön vahvuuksiin kuuluu erikoisefektien kuten kulta- ja hopeafolioinnin integroiminen laitteisiin.

Nikkei Asian Review -uutispalvelun mukaan Konica Minolta aikoo yhdistää MGI:n laitteet omaan digitaaliseen väripainamisen tekniikkaansa tarjotakseen lisää vaihtoehtoja asiakkailleen, myös etikettimarkkinaan. Konica Minolta esitteli viime vuonna myös oman ensimmäisen etikettipainokoneensa LabelExpo-messuilla.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: