Konica Minolta menestyi Ipex-messuilla

15.4.2014 07:45Uutiset » Tapahtumat

Konica Minolta on hyvin tyytyväinen Lontoossa maaliskuussa pidettyihin Ipex-messuihin. Messut tuottivat yhtiölle arviolta 3,5 miljoonaa euroa uusina tilauksina Euroopassa. Eniten huomiota herätti B2-koon mustesuihkupainokone KM-1, joka kiinnosti varsinkin kaupallisia painoja sekä personoituun pakkaus- ja kotelopainatukseen erikoistuneita yrityksiä.

Konica Minolta esitteli 1 200 neliömetrin osastollaan 12 digitaalista painokonetta sekä ohjelmistosovelluksia ja työnkulkuratkaisuja. Osaston vetonaulaksi osoittautui KM-1, UV-mustesuihkuteknologiaan perustuva B2-koon digitaalinen arkkipainokone. Näyttelyssä myös vahvistettiin, että painokoneen beeta-testaus alkaa myöhemmin tänä vuonna asiakkaiden toimitiloissa Japanissa, Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa. Täysimittainen laitetuotanto käynnistyy vuonna 2015.

– Ipex on täyttänyt kaikki toiveemme ja tavoitteemme. Saimme päivittäin 600 potentiaalista asiakaskontaktia ja olemme tehneet jo yli 40 aiesopimusta sekä toteuttaneet myös kauppoja. Keskusteluissa messuvieraiden kanssa on käynyt selväksi, että painopalvelujen tarjoajilla on kaikki mahdollisuudet optimoida tulonsa toteuttamalla uusia ja kannattavia liiketoimintoja, jotka perustuvat moniin uusiin ja arvoa tuottaviin sovelluksiin, toteaa Olaf Lorenz, Konica Minolta Business Solutions Europe -yhtiön markkinointijohtaja.

Kuva: KM-1 painokoneen esittely Ipex-messuilla.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: