Komfin koneet Ipexissa

20.5.2010 12:51Uutiset » Tapahtumat

Tsekkiläisen Komfin osasto kuuluu messujen ehdottomasti käytävien osastojen joukkoon, sillä siellä painetut kuvat herätetään eloon. Osaston ehdoton helmi on Spotmatic 54 -digitaalinen UV-kohdelakkakone, jolla kohdelakka tulostetaan valmiista PDF-tiedostosta ilman mitään esivalmisteluja.

Tämän ansiosta painosmäärä ei ole enää kohdelakkausta rajoittava tekijä, ja asiakkaille voidaan tarjota erottuvia ja näyttäviä efektejä vaikka kuinka pieniin painoksiin tahansa.

Jos etsit täyslakkakonetta, vastauksena on puolestaan UV-lakkakone Fullmatic, jossa on vakiona tärkeät toiminnot, kuten ilmaveitsi ja IR-lamppu. Lisäksi kone on varustettu toimintavarmalla B2-formaatin korkeapinoalistimella. Laite soveltuu niin offset- kuin digipainetuille arkeille 115-600g asti.

Laminointi kuuluu Suomessa vielä harvan painotalon omaan tuotantoon. Näin ei ole välttämättä kauan, sillä Komfi esittelee laminointiin muun muassa AMIGA 36 -laminointikonesarjan neljänä eri versiona. Economic on näistä edullinen puoliautomaattisella alistuksella varustettu kone, joka voidaan jälkeenpäin päivittää imualisteiseksi. Näin aloituskulut saadaan alhaisiksi tinkimättä koneen laadusta. Komfin laminointikoneita löytyy formaateille B3–B0.

Share: