KMG juhlii 10-vuotista taivaltaan

14.1.2009 11:18Uutiset » Tapahtumat

KMG eli Kari Media Group Oy juhlii kymmentä työntäyteistä toimintavuottaan tammikuussa 2009. KMG:n muodostavat mainostoimisto KMG Turku sekä digipaino KMG Printworks. Vuonna 1999 perustettu mainostoimisto aloitti toimintansa Jukka Karin (kuvassa) johdolla nimellä AD Kari Creative.

Yrityksen nimi muutettiin KMG:ksi vuoden 2004 alussa, jolloin yrityksen yhteydessa aloitti toimintansa myös digitaaliseen painamiseen erikoistunut täyden palvelun painotalo KMG Printworks. Perustamisestaan lähtien tasaisesti kasvanut yritys työllisti seitsemän alan osaajaa vuoteen 2005 mennessä, jolloin mainostoimistonkin nimikin muutettiin linjan mukaisesti KMG Turuksi.

– Toiminta on muuttunut paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana, mutta nöyryys ja halu ylittää asiakkaidemme odotukset kerta toisensa jälkeen ovat edelleen pysyviä perusarvojamme, kommentoi perustamisvuodesta lähtien yritystä luotsannut toimitusjohtaja Jukka Kari.

– Olemme saavuttaneet jo paljon ja tahto saavuttaa vielä enemmän on luja. Yrityksen tavoitteena on sen perustamisesta lähtien ollut laadukkaiden ja tuloksellisten markkinointi- ja painoviestinnän palvelujen tuottaminen, tärkeimpänä tietysti tyytyväinen asiakas. Asiakastyytyväisyydestä kertookin lukuisten asiakkaiden halu tehdä pitkäaikaista yhteistyötä kanssamme, jatkaa Kari yrityksen toimintaperiaatteista.

Tällä hetkellä KMG työllistää 16 alan ammattilaista. Yrityksen prosentuaalinen kasvu on viimeisen neljän vuoden ajan ollut 24 – 40 % vuodessa ja tavoitteena on tasaisen kasvun jatkuminen myös tulevaisuudessa. Vuoden 2008 liikevaihto oli 1,8 milj. euroa.

KMG haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneista työntäyteisistä, haastavista ja onnistumisia sisältäneistä vuosista. Uusia haasteita ja onnistumisia sisältävän yhteistyön toivotaan jatkuvan myös jatkossa, niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden kanssa.

Linkki: www.kmg.fi

Share: