Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kirjamessuilla 300 yritystä ja 1 000 esiintyjää

28.9.2022 11:42Uutiset » Tapahtumat
Helsingin Kirjamessut olivat jälleen livetapahtuma vuonna 2021. Kuva: Messukeskus/Emmi Kähkönen.

Helsingin Kirjamessut palaa normaaliin aikaan koronan jälkeen ja tarjoaa peräti 900 ohjelmaa 1 000 esiintyjän voimin. Tänä vuonna kirjamessuilla on esillä entistä enemmän yhteiskunnallisia aiheita. Näytteilleasettajia on lähes 300.

Helsingin Kirjamessuilla kohdataan kirjailijoita ja muita kirjallisuuden ystäviä, tehdään ostoksia ja seurataan ohjelmaa.

– Tunnelma Helsingin Kirjamessuilla on ainutlaatuinen. Nyt tänä vuonna palataan normaaliin sikälikin, että kirjamessujen yhteydessä järjestetään taas Ruoka & Viini -messut. Uusien kirjojen lisäksi Messukeskuksen halleihin levittäytyvät Antikvaariset Kirjamessut ja Postimerkkimessut. Senaatintori ja Hakaniemi-lavojen ohjelmaa voi seurata myös verkossa striimeinä, kertoo kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja Ville Blåfield.

Kirjamessut on valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi ja kirjallisuustapahtuma.

Helsingin Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut 27. – 30.10.2022 Messukeskuksessa yhteistyössä Suomen Kustannusyhdistyksen ja Kirjakauppaliiton kanssa. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Samaan aikaan on myös Viini & Ruoka -tapahtuma sekä Levymessut ja Postimerkkimessut.

Array
Share: